RİZE'DE İLK ADAY BÜLBÜL

Rize 13.01.2020 - 12:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1473+ kez okundu.
 

RİZE'DE İLK ADAY BÜLBÜL

Kongreler Öncesi İlk Aday Bülbül Rize  aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Rize Doğal Yaşamı ve Yaban Hayatı Koruma Derneği (RİDOK)’nde kongre öncesi ilk adaylık açıklaması Şener Bülbül’den geldi. Mevcut başkan olan Bülbül döneminde dernek için birçok faaliyete imza atmıştı. Ziraat Mühendisi olan ve geçmiş dönem MHP İl Başkan Yardımcılığı da yapan Bülbül’ün birçok başarılı projede yer aldığı bilinmektedir. Özel bir danışmanlık şirketinde yönetici olarak çalışan Bülbül; ilimizle ilgili birçok konuya işaret eden yazıları ile kamuoyu tarafından oldukça iyi tanınmaktadır. Derneğin önümüzdeki dönemleri ile ilgili olarak farklı alanlarda projeler yürüteceklerini ifade eden Bülbül; yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile ilimizin sorunlarına çözüm üreten katkılar sunmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi önceliğimiz “Rizemiz” olacak. Reklama ihtiyacımız yok. Yönetim kurulumuzdaki her arkadaşımız bir markadır. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.

Kongreler Öncesi İlk Aday Bülbül


Rize  aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Rize Doğal Yaşamı ve Yaban Hayatı Koruma Derneği (RİDOK)’nde kongre öncesi ilk adaylık açıklaması Şener Bülbül’den geldi.


Mevcut başkan olan Bülbül döneminde dernek için birçok faaliyete imza atmıştı. Ziraat Mühendisi olan ve geçmiş dönem MHP İl Başkan Yardımcılığı da yapan Bülbül’ün birçok başarılı projede yer aldığı bilinmektedir.


Özel bir danışmanlık şirketinde yönetici olarak çalışan Bülbül; ilimizle ilgili birçok konuya işaret eden yazıları ile kamuoyu tarafından oldukça iyi tanınmaktadır.


Derneğin önümüzdeki dönemleri ile ilgili olarak farklı alanlarda projeler yürüteceklerini ifade eden Bülbül; yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile ilimizin sorunlarına çözüm üreten katkılar sunmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi önceliğimiz “Rizemiz” olacak. Reklama ihtiyacımız yok. Yönetim kurulumuzdaki her arkadaşımız bir markadır. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi