RİZE'DE İLK 10'A GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim 03.09.2020 - 21:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3038+ kez okundu.
 

RİZE'DE İLK 10'A GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Rize İl Milli Eğitim  Müdürlüğü tarafından 2020 Liselere Giriş Sınavında çok büyük emek ve azim göstererek Rize'de ilk 10'a giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.   Törene İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa KALENDER, Şube Müdürleri Zafer HAŞİMOĞLU, Eyip SOLMAZ, Fikret SOLAK ile veliler ve okul temsilcileri katıldı. Törende konuşan Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK başarının azının zeka, çoğunun ise azim ve kararlıkla çalışmak olduğunu ifade ederek pandemi sürecine rağmen bu başarıyı gösteren öğrencileri, destek veren ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Koçak bu başarının öğrencilerimize çok daha büyük sorumluluklar yüklediğini belirterek artık bu başarıları artırarak çok daha büyük hedeflere koşmalarının ve bu başarıların sırlarını da rol model olarak kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarına aktarmalarının gerekliliğini vurguladı. Tören öğrencilere ödüllerin takdim edilmesi ile son buldu. ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİN İSİM LİSTESİ YİĞİT KARACA MERKEZ BOĞAZ ORTAOKULU EGEMEN BAŞDEMİRCİ PAZAR ÖZEL ÇÖZÜM ORTAOKULU YUNUS EMRE YANGIN MERKEZ ÖZEL RİZE BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU GÜNSELİ TAŞÇİ GÜNEYSU ÖZEL BİLGE ORTAOKULU ALPER ÖZDEMİR MERKEZ BOĞAZ ORTAOKULU CEYDA KAYA PAZAR ÖZEL ÇÖZÜM ORTAOKULU GÖRKEM TUNA MERKEZ RİZE FEN BİL. ORTA.OKULU UFUK TAHA AKYÜZ MERKEZ ŞEHİT ERHAN DURAL AİHL FEYZA ŞEN MERKEZ RİZE AND. İHL YUSUF OĞUZALP MERKEZ KURTULUŞ ORTAOKULU

Rize İl Milli Eğitim  Müdürlüğü tarafından 2020 Liselere Giriş Sınavında çok büyük emek ve azim göstererek Rize'de ilk 10'a giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.
 

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa KALENDER, Şube Müdürleri Zafer HAŞİMOĞLU, Eyip SOLMAZ, Fikret SOLAK ile veliler ve okul temsilcileri katıldı.


Törende konuşan Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Yaşar KOÇAK başarının azının zeka, çoğunun ise azim ve kararlıkla çalışmak olduğunu ifade ederek pandemi sürecine rağmen bu başarıyı gösteren öğrencileri, destek veren ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti.


Koçak bu başarının öğrencilerimize çok daha büyük sorumluluklar yüklediğini belirterek artık bu başarıları artırarak çok daha büyük hedeflere koşmalarının ve bu başarıların sırlarını da rol model olarak kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarına aktarmalarının gerekliliğini vurguladı.


Tören öğrencilere ödüllerin takdim edilmesi ile son buldu.


ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİN İSİM LİSTESİ

YİĞİT KARACA

MERKEZ

BOĞAZ ORTAOKULU

EGEMEN BAŞDEMİRCİ

PAZAR

ÖZEL ÇÖZÜM ORTAOKULU

YUNUS EMRE YANGIN

MERKEZ

ÖZEL RİZE BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU

GÜNSELİ TAŞÇİ

GÜNEYSU

ÖZEL BİLGE ORTAOKULU

ALPER ÖZDEMİR

MERKEZ

BOĞAZ ORTAOKULU

CEYDA KAYA

PAZAR

ÖZEL ÇÖZÜM ORTAOKULU

GÖRKEM TUNA

MERKEZ

RİZE FEN BİL. ORTA.OKULU

UFUK TAHA AKYÜZ

MERKEZ

ŞEHİT ERHAN DURAL AİHL

FEYZA ŞEN

MERKEZ

RİZE AND. İHL

YUSUF OĞUZALP

MERKEZ

KURTULUŞ ORTAOKULU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi