RİZE'DE İLGİNÇ BİR UYGULAMA AÇIK HAVADA OTURMAK YASAK

Rize 14.09.2020 - 17:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1532+ kez okundu.
 

RİZE'DE İLGİNÇ BİR UYGULAMA AÇIK HAVADA OTURMAK YASAK

Rize'de covid-19 mücadele de ilginç bir yöntem Dünya'yı saran kovid-19 salgını ile mücadelede bilim adamları sakın yakın temasta bulunmayan diye aylardır açıklamalarda bulunurken Rize'de ilginç bir uygulamaya tanık olduk Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Yolbaşı köyünde Pandemi denetim ekipleri tarafından vatandaşlara  oyun dahi  oynanmayan kahvehane  kapılarında açık havada oturmalarına izin vermilmiyor. Denetim ekiplerinin vatandaşları kahvehane içerisinde oturmaya mecbur bırakması karşısında Yolbaşı Köyü halkı  bu durumdan oldukça şikayetçi.  Bizler bağımızda bahçemizde çalışıyoruz , işimiz bittiğinde kahvehaneye çay içmeye sohbet etmeye çıkıyoruz kahvelerimizi de oyun bile yok burada bizleri kahvehanenin  içerisine  oturmaya zorlamak neyin nesidir hangi amaçla yapıldığı anlamış değiliz  Korona virüsle mücadele bu yöntemle nasıl yapılır bizler kahvehanelerin  kapılarında açık havada sosyal mesafeyi  koruyarak çayımızı içerek sohbet ediyoruz.  Vatandaşlar olarak pandemi sürecinde gerekli duyarlılığıda gösteridiğimizi düşünüyoruz. Bizleri kahvehanelerin içerisnde  oturmaya zorlanınan bu kararın yetkililer tarafından yeniden  gözden geçirilmesini istiyoruz   Köy halkı herhalde Dünya'nın hiç bir yerinde pandemide açık hava yerine kapalı mekanda oturun diye bir talimat olmaz diyerek bu durumun düzeltilmesi ümidiyle yetkililere seslendiler.  

Rize'de covid-19 mücadele de ilginç bir yöntem


Dünya'yı saran kovid-19 salgını ile mücadelede bilim adamları sakın yakın temasta bulunmayan diye aylardır açıklamalarda bulunurken Rize'de ilginç bir uygulamaya tanık olduk


Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Yolbaşı köyünde Pandemi denetim ekipleri tarafından vatandaşlara  oyun dahi  oynanmayan kahvehane  kapılarında açık havada oturmalarına izin vermilmiyor.


Denetim ekiplerinin vatandaşları kahvehane içerisinde oturmaya mecbur bırakması karşısında Yolbaşı Köyü halkı  bu durumdan oldukça şikayetçi.  Bizler bağımızda bahçemizde çalışıyoruz , işimiz bittiğinde kahvehaneye çay içmeye sohbet etmeye çıkıyoruz kahvelerimizi de oyun bile yok burada bizleri kahvehanenin  içerisine  oturmaya zorlamak neyin nesidir hangi amaçla yapıldığı anlamış değiliz  Korona virüsle mücadele bu yöntemle nasıl yapılır bizler kahvehanelerin  kapılarında açık havada sosyal mesafeyi  koruyarak çayımızı içerek sohbet ediyoruz.  Vatandaşlar olarak pandemi sürecinde gerekli duyarlılığıda gösteridiğimizi düşünüyoruz. Bizleri kahvehanelerin içerisnde  oturmaya zorlanınan bu kararın yetkililer tarafından yeniden  gözden geçirilmesini istiyoruz  


Köy halkı herhalde Dünya'nın hiç bir yerinde pandemide açık hava yerine kapalı mekanda oturun diye bir talimat olmaz diyerek bu durumun düzeltilmesi ümidiyle yetkililere seslendiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi