RİZE’DE İKİ ENGELLİ VATANDAŞ TEKERLEKLİ SANDALYEYE KAVUŞTU

Rize 17.06.2020 - 16:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2242+ kez okundu.
 

RİZE’DE İKİ ENGELLİ VATANDAŞ TEKERLEKLİ SANDALYEYE KAVUŞTU

RİZE’DE İKİ ENGELLİ VATANDAŞ TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt’ün destekleriyle Merkeze bağlı Ambarlık köyündeki iki engelli vatandaş tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bir süre önce Rize Milletvekili Muhammed Avcı’dan engelleri nedeniyle tekerlekli sandalye talep eden Muhammet Ali Türüt ve Gülbahar Türüt isimli engelli vatandaşları evinde ziyaret eden Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Fatih Topçu; talepleri doğrultusunda biri akülü olmak üzere iki tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim etti. Engelli vatandaşların ve ailelerinin sevincini paylaşan Başkan Türüt, gelen talep üzerine bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, tekerlekli sandalyelerin tedarik edilmesindeki süreçte verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Avcı’ya teşekkür etti. Ziyaretlerin ardından geçen yıl kendiliğinden yıkılan ve Karayolları tarafından tekrar inşası başlayan 200 yıllık tarihi kemer köprüdeki çalışmaları inceleyen Başkan Türüt ve Başkan Köse, yetkililerden bilgi aldıktan sonra köydeki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

RİZE’DE İKİ ENGELLİ VATANDAŞ TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt’ün destekleriyle Merkeze bağlı Ambarlık köyündeki iki engelli vatandaş tekerlekli sandalyesine kavuştu.


Bir süre önce Rize Milletvekili Muhammed Avcı’dan engelleri nedeniyle tekerlekli sandalye talep eden Muhammet Ali Türüt ve Gülbahar Türüt isimli engelli vatandaşları evinde ziyaret eden Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ve Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Fatih Topçu; talepleri doğrultusunda biri akülü olmak üzere iki tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim etti.


Engelli vatandaşların ve ailelerinin sevincini paylaşan Başkan Türüt, gelen talep üzerine bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, tekerlekli sandalyelerin tedarik edilmesindeki süreçte verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Avcı’ya teşekkür etti.


Ziyaretlerin ardından geçen yıl kendiliğinden yıkılan ve Karayolları tarafından tekrar inşası başlayan 200 yıllık tarihi kemer köprüdeki çalışmaları inceleyen Başkan Türüt ve Başkan Köse, yetkililerden bilgi aldıktan sonra köydeki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi