Rize'de iki dev organizasyon

Spor 21.08.2019 - 09:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2754+ kez okundu.
 

Rize'de iki dev organizasyon

Rize de Karate Şöleni Başlıyor    Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası 23-25 Ağustos 2019 tarihlerinde Türkiye dahil 9 ülkeden 1500 yakın sporcu katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek.    Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik    “ İlimiz bir kez daha Uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak 9 ülkeden 1500 yakın sporcu katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek şampiyonada bir çok sporcu ilk defa ilimiz gelerek Rize’mizi tanıma fırsatı bulacak bu tür organizasyonların ilimizin tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz bu güzel organizasyonun ilimizde gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Başta Milletvekilimiz ve Gençlik ve Spor Eski Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak,  Valimiz Sayın Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanımızı Sayın Rahmi Metin, Karate Federasyonu Başkanımı Sayın Esat Delihasan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Rizeli sporseverleri bu güzel organizasyonda yanımızda görmek istiyoruz” dedi.    Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Uluslararası Karate Karate Şampiyonasına Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan, Kazakistan, Ukrayna, Rusya, Moldova, İran’dan katılan Erkek ve Bayan Sporcular Yıldız, Ümit, Genç, Büyük ve Vetaranlar kategorilerinde 45 sıklette madalya için mücadele edecekler.     9. Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası Başlıyor    Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim adına bu yıl 9.’si düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Grekoromen Güreş Turnuvası başlıyor.    24-25 Ağustos tarihleri arasında Rize’nin Pazar ilçesinde bulunan spor salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvaya yurt içi ve yurt dışından yüzden fazla sporcunun katılması bekleniyor.              Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Pirim ise kendi adına uluslararası bir turnuva düzenlenmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek “Bu yıl 9.’si düzenlenen turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Kendi memleketim olan Rize’nin dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu tüm katılımcılar görecekler. Ve buradan güzel anılarla ayrılacaklar” ifadelerini kullandı.    Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ülke davet edildi. Türkiye dahil 6 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rize’li Olimpiyat Şampiyonumuz adına 9’incisi düzenlenecek olan turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rizeli ve Pazarlı tüm güreş severleri Pazar Mehmet Akif Prim spor salonuna davet ediyoruz" dedi.   

Rize de Karate Şöleni Başlıyor 

 

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası 23-25 Ağustos 2019 tarihlerinde Türkiye dahil 9 ülkeden 1500 yakın sporcu katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 

 

Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik    “ İlimiz bir kez daha Uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak 9 ülkeden 1500 yakın sporcu katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek şampiyonada bir çok sporcu ilk defa ilimiz gelerek Rize’mizi tanıma fırsatı bulacak bu tür organizasyonların ilimizin tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz bu güzel organizasyonun ilimizde gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Başta Milletvekilimiz ve Gençlik ve Spor Eski Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak,  Valimiz Sayın Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanımızı Sayın Rahmi Metin, Karate Federasyonu Başkanımı Sayın Esat Delihasan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Rizeli sporseverleri bu güzel organizasyonda yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 

 

Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Uluslararası Karate Karate Şampiyonasına Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan, Kazakistan, Ukrayna, Rusya, Moldova, İran’dan katılan Erkek ve Bayan Sporcular Yıldız, Ümit, Genç, Büyük ve Vetaranlar kategorilerinde 45 sıklette madalya için mücadele edecekler.  

 

9. Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası Başlıyor 

 

Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim adına bu yıl 9.’si düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Grekoromen Güreş Turnuvası başlıyor. 

 

24-25 Ağustos tarihleri arasında Rize’nin Pazar ilçesinde bulunan spor salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvaya yurt içi ve yurt dışından yüzden fazla sporcunun katılması bekleniyor. 
           

Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Pirim ise kendi adına uluslararası bir turnuva düzenlenmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek “Bu yıl 9.’si düzenlenen turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Kendi memleketim olan Rize’nin dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu tüm katılımcılar görecekler. Ve buradan güzel anılarla ayrılacaklar” ifadelerini kullandı. 

 

Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ülke davet edildi. Türkiye dahil 6 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rize’li Olimpiyat Şampiyonumuz adına 9’incisi düzenlenecek olan turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rizeli ve Pazarlı tüm güreş severleri Pazar Mehmet Akif Prim spor salonuna davet ediyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi