Rize'de İç Tesisat ve Bağlantı Hattı toplantısı

Rize 19.04.2019 - 09:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2613+ kez okundu.
 

Rize'de İç Tesisat ve Bağlantı Hattı toplantısı

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odasının organize ettiği genel bilgilendirme toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü toplantıda, Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği’nin getirdiği uygulamalardaki değişiklikler, elektrik iç tesisat projelerinin hazırlanması ve bağlantı hattı tesisi hakkında genel bilgiler sundu…   Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Güven Aksoy, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, Çoruh EDAŞ Rize Müşteri Operasyonları Yönetmeni Reşit Fırat ve Çoruh EDAŞ Planlama Projelendirme Raporlama Uzmanı Aynur Gün, Çoruh EDAŞ İl - İlçe Yöneticileri ve yetkili elektrikçiler bir araya geldi.   Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Güven Aksoy’un açılış konuşması ile başlayan toplantı Çoruh EDAŞ Müşteri Operasyonları Yönetmeni Reşit Fırat ve Planlama Projelendirme Raporlama Uzmanı Aynur Gün tarafından yapılan sunumlar ile devam etti.   Toplantıda, Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmenliği, yönetmeliğin getirdiği uygulamalardaki değişiklikler, elektrik iç tesisat projelerinin hazırlanması ve bağlantı hattı tesisi hakkında genel bilgilendirme yapılarak hatalı, eksik bağlantı taleplerinin azalması amaçlanmıştır.  

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odasının organize ettiği genel bilgilendirme toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü toplantıda, Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği’nin getirdiği uygulamalardaki değişiklikler, elektrik iç tesisat projelerinin hazırlanması ve bağlantı hattı tesisi hakkında genel bilgiler sundu…  

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Güven Aksoy, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, Çoruh EDAŞ Rize Müşteri Operasyonları Yönetmeni Reşit Fırat ve Çoruh EDAŞ Planlama Projelendirme Raporlama Uzmanı Aynur Gün, Çoruh EDAŞ İl - İlçe Yöneticileri ve yetkili elektrikçiler bir araya geldi.  

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Güven Aksoy’un açılış konuşması ile başlayan toplantı Çoruh EDAŞ Müşteri Operasyonları Yönetmeni Reşit Fırat ve Planlama Projelendirme Raporlama Uzmanı Aynur Gün tarafından yapılan sunumlar ile devam etti.  

Toplantıda, Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmenliği, yönetmeliğin getirdiği uygulamalardaki değişiklikler, elektrik iç tesisat projelerinin hazırlanması ve bağlantı hattı tesisi hakkında genel bilgilendirme yapılarak hatalı, eksik bağlantı taleplerinin azalması amaçlanmıştır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi