Rize'de Hüzün ve Sevinç Bir arada. İÇİMİZDEKİ İrlandalılar istemedi.

Spor 04.05.2019 - 21:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2505+ kez okundu.
 

Rize'de Hüzün ve Sevinç Bir arada. İÇİMİZDEKİ İrlandalılar istemedi.

Salarhaspor BAL Ligi'nde Rize Derepazarı ilçe Stadı'nda oynanan Rize Bal Ligi play out maçında normal süresi 1-1, 120 dakika sonunda 2-2 biten maçın ardından yapılan penaltı atışları sonucunda Kendirli Belediyespor'u 5-2 mağlup eden Salarhaspor tarihinde ilk kez BAL'e (BÖLGESEL AMATÖR LİG) yükselme başarısı gösterdi.   Maçın ilk dakikalarından itibaren sahada Üstün olan takım Kendirli Belediyespordu. Maçın 7. dakikasında kornerden gelen topa son dokunan bugün maçın yıldızı  Maksim Kendirli Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Maçtan 3 dakika sonra Adem ceza sahası içine girerek kalecinin solundan topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra maçta tempoyu arttıran Kendirli Belediyespor mutlak 2 golden yararlanamadı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında da yine atak olan kendirli Belediyespor'un Sabahaspor genelde maçı kendi sahasında kontrol etmeye çalıştı,iki takımda gol atmaya muvaffak olamayınca maçın normal sonucu 1-1 berabere tamamlandı. Maçın uzatma dakikalarının 109.dakikasında Salarhaspor penaltı kazandı, ilk golün sahibi Adem attığı penaltı golüyle takımımı 2-1 öne geçirdi ve ilk uzatma dakikaları bu sonuçla bitti. ikinci uzatma dakikalarının son dakikalarına girilirken bugün ikinci Yarı oyunu oyuna giren ve sahanın iyileri arasında yer alan Gineli oyunu Barry mükemmel bir kafa vuruşuyla maçta 2-2'lik dengeyi sağladı ve uzatma dakikaları da bu sonuçla tamamlandı. Penaltı atışlarına geçildi penaltı atışları sonucunda Kendirli Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Salarhaspor tarihinde ilk kez Rize şampiyonu olduktan sonra BAL ligine yükselme başarısı gösterilerek 2019-2020 sezonunda Çayelisporla birlikte Bal Ligi 3. grupta Rize'yi temsil edecekler. Kendirli Belediyespor bugün maçın genelinde oyunun hakimiydi. Birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve haliyle atamayana atarlar söyle mi gerçekleşti ve iki yıl başarıyla mücadele ettiği Bal Ligi macerası bu şekilde sona erdi. Yalnız Kendirli Belediyespor'un bugün sahada kazanmasını istemeyen içimizdeki irlandalılar da unutmayalım! Her daim köstek olan bu insanlar her toplumda olduğu gibi maalesef Kendirli'de'de mevcut. Osman Köseoğlu 

Salarhaspor BAL Ligi'nde

Rize Derepazarı ilçe Stadı'nda oynanan Rize Bal Ligi play out maçında normal süresi 1-1, 120 dakika sonunda 2-2 biten maçın ardından yapılan penaltı atışları sonucunda Kendirli Belediyespor'u 5-2 mağlup eden Salarhaspor tarihinde ilk kez BAL'e (BÖLGESEL AMATÖR LİG) yükselme başarısı gösterdi.

 

Maçın ilk dakikalarından itibaren sahada Üstün olan takım Kendirli Belediyespordu.


Maçın 7. dakikasında kornerden gelen topa son dokunan bugün maçın yıldızı  Maksim Kendirli Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi.


Maçtan 3 dakika sonra Adem ceza sahası içine girerek kalecinin solundan topu ağlara göndererek durumu 1-1 yaptı.


Bu dakikadan sonra maçta tempoyu arttıran Kendirli Belediyespor mutlak 2 golden yararlanamadı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.


Maçın ikinci yarısında da yine atak olan kendirli Belediyespor'un Sabahaspor genelde maçı kendi sahasında kontrol etmeye çalıştı,iki takımda gol atmaya muvaffak olamayınca maçın normal sonucu 1-1 berabere tamamlandı.


Maçın uzatma dakikalarının 109.dakikasında Salarhaspor penaltı kazandı, ilk golün sahibi Adem attığı penaltı golüyle takımımı 2-1 öne geçirdi ve ilk uzatma dakikaları bu sonuçla bitti.


ikinci uzatma dakikalarının son dakikalarına girilirken bugün ikinci Yarı oyunu oyuna giren ve sahanın iyileri arasında yer alan Gineli oyunu Barry mükemmel bir kafa vuruşuyla maçta 2-2'lik dengeyi sağladı ve uzatma dakikaları da bu sonuçla tamamlandı.


Penaltı atışlarına geçildi penaltı atışları sonucunda Kendirli Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Salarhaspor tarihinde ilk kez Rize şampiyonu olduktan sonra BAL ligine yükselme başarısı gösterilerek 2019-2020 sezonunda Çayelisporla birlikte Bal Ligi 3. grupta Rize'yi temsil edecekler.


Kendirli Belediyespor bugün maçın genelinde oyunun hakimiydi.


Birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve haliyle atamayana atarlar söyle mi gerçekleşti ve iki yıl başarıyla mücadele ettiği Bal Ligi macerası bu şekilde sona erdi.


Yalnız Kendirli Belediyespor'un bugün sahada kazanmasını istemeyen içimizdeki irlandalılar da unutmayalım! Her daim köstek olan bu insanlar her toplumda olduğu gibi maalesef Kendirli'de'de mevcut.


Osman Köseoğlu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi