RİZE'DE HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE HELİKOPTER YOLA İNDİ. VİDEO

Siyaset 14.07.2020 - 20:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1490+ kez okundu.
 

RİZE'DE HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE HELİKOPTER YOLA İNDİ. VİDEO

Önceki gün Rize'nin İkizdere ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU sel bölgesinde inceleme yapmak üzere Rize ye geldi. Helikopter ile incelemede bulunacağı alana hareket eden  Bakan Soylu hava muhalefeti sebebiyle sel bölgesine ulaşamadan Rize-İspir karayolu üzerindeki Kalkandere ilçesine bağlı  Çayırlı köyü mevkiinde yol ortasına acil iniş yaptı. Rize Valisi Kemal ÇEBER sel bölgesinde İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU' yu helikopterler beklerken  sel bölgesine ulaşamadan acil iniş yapmak zorunda kalan Bakan Soylu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı  İkizdere ilçesindeki sel bölgesine kadar karayollarına ait sivil bir araçlla gittiler.. Olay yerindeki Vatandaşın  kamerasına yasıyan görüntüler.   VİDEO: Ethem YILDIZ

Önceki gün Rize'nin İkizdere ilçesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU sel bölgesinde inceleme yapmak üzere Rize ye geldi. Helikopter ile incelemede bulunacağı alana hareket eden  Bakan Soylu hava muhalefeti sebebiyle sel bölgesine ulaşamadan Rize-İspir karayolu üzerindeki Kalkandere ilçesine bağlı  Çayırlı köyü mevkiinde yol ortasına acil iniş yaptı.


Rize Valisi Kemal ÇEBER sel bölgesinde İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU' yu helikopterler beklerken  sel bölgesine ulaşamadan acil iniş yapmak zorunda kalan Bakan Soylu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı  İkizdere ilçesindeki sel bölgesine kadar karayollarına ait sivil bir araçlla gittiler..


Olay yerindeki Vatandaşın  kamerasına yasıyan görüntüler.

 



VİDEO: Ethem YILDIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi