Rize'de Güzel şeylerde oluyor.

Eğitim 05.07.2019 - 17:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1922+ kez okundu.
 

Rize'de Güzel şeylerde oluyor.

Okumak Yaşamaktır, Çayeli Okuyor, projesinin ikinci aşamasında, ilçemizdeki 2. sınıftan 12. Sınıfa kadar öğrencilerin  yazmış oldukları şiir kitabı, Şairler Vadisi şiir kitabında eseri bulunan iki kız öğrenci çayeli   İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Naci ATASEVER ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN’ ı makamında ziyaret ettiler.   Öğrenciler Büşra TOPALOĞLU ile Eda ALBAYRAK’ı makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN öğrencilerle tek tek ilgilendi, onlarla şairlik deneyimi üzerine sohbet etti. Böyle bir eseri ortaya çıkardıkları için başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik etti. İl Emniyet Müdürlüğü olarak, gençlerimizin her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını bilmelerini istedi. Kapılarının gençlere daima açık olduğunu belirtti. Öğrenciler Büşra TOPALOĞLU ile Eda ALBAYRAK’ı tekrar tebrik eden İl Emniyet Müdürü öğrencilere bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, öğrenciler Eda ALBAYRAK ile Büşra TOPALOĞLU' na hediye takdim etti.

Okumak Yaşamaktır, Çayeli Okuyor, projesinin ikinci aşamasında, ilçemizdeki 2. sınıftan 12. Sınıfa kadar öğrencilerin  yazmış oldukları şiir kitabı, Şairler Vadisi şiir kitabında eseri bulunan iki kız öğrenci çayeli   İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Naci ATASEVER ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN’ ı makamında ziyaret ettiler.
 

Öğrenciler Büşra TOPALOĞLU ile Eda ALBAYRAK’ı makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN öğrencilerle tek tek ilgilendi, onlarla şairlik deneyimi üzerine sohbet etti. Böyle bir eseri ortaya çıkardıkları için başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik etti. İl Emniyet Müdürlüğü olarak, gençlerimizin her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını bilmelerini istedi. Kapılarının gençlere daima açık olduğunu belirtti.


Öğrenciler Büşra TOPALOĞLU ile Eda ALBAYRAK’ı tekrar tebrik eden İl Emniyet Müdürü öğrencilere bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diledi.


Ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, öğrenciler Eda ALBAYRAK ile Büşra TOPALOĞLU' na hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi