Rize'de görülmemiş bir eyleme imza attılar.

Sendika 25.08.2019 - 13:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1832+ kez okundu.
 

Rize'de görülmemiş bir eyleme imza attılar.

TÜRKİYE KAMU SEN RİZE ŞUBESİNDEN GÖRÜLMEMİŞ EYLEM  “MEMUR KÜREK MAHKÜMÜ DEĞİL” Türkiye Kamu-Sen Rize Temsilciliği görülmemiş bir eyleme imza  attı. Fırtına Deresi'nde 3600 kürek çektiler. Türkiye Kamu Sen Rize İl Temsilcisi, Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu öncülüğünde sendika üyeleri Fırtına Deresi'nde hükümet tarafından memurlara verilen zam oranını protesto etti ve farkındalık yaratarak farklı bir eyleme imza attılar. 3600 İÇİN 3600 KÜREK Öğretmenlerin isteklerini Fırtına Deresi'nde haykırdılar. 3600 ekgösterge için 3600 kürek çektiler. "Kürek mahkumu değiliz, Hakkımızı istiyoruz" diye küreklere sarıldılar. Başkan Köseoğlu; " Hükümet tarafından memurlara verilen zam oranını ve memura verilen 3600 ek gösterge sözünün tutulmamasını protesto ederek farkındalık yaratmak istedik. Yetkili sendika Memur Sen’in toplu sözleşme masasındaki etkisizliği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Memurlar yetkili fakat etkisizliğin zirvesindeki sarı sendika marifetiyle yine 3,5’a mahkum edildi. Türk memuru, masada yetkili sendikanın etkisizliğini görmeli ve kendisini 3,5’a mahkum eden hamaset ve laf salatası sendikacılığında zirve yapan malum seni terk etmelidir. Türkiye  Kamu Sen her türlü etkinliği ile Türk Memurunun sıkıntılarını gündemde tutmak için var gücüyle mücadele etmeye devam edecektir." dedi.

TÜRKİYE KAMU SEN RİZE ŞUBESİNDEN GÖRÜLMEMİŞ EYLEM  “MEMUR KÜREK MAHKÜMÜ DEĞİL”


Türkiye Kamu-Sen Rize Temsilciliği görülmemiş bir eyleme imza  attı.

Fırtına Deresi'nde 3600 kürek çektiler. Türkiye Kamu Sen Rize İl Temsilcisi, Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Murat Köseoğlu öncülüğünde sendika üyeleri Fırtına Deresi'nde hükümet tarafından memurlara verilen zam oranını protesto etti ve farkındalık yaratarak farklı bir eyleme imza attılar.


3600 İÇİN 3600 KÜREK


Öğretmenlerin isteklerini Fırtına Deresi'nde haykırdılar. 3600 ekgösterge için 3600 kürek çektiler. "Kürek mahkumu değiliz, Hakkımızı istiyoruz" diye küreklere sarıldılar.


Başkan Köseoğlu; " Hükümet tarafından memurlara verilen zam oranını ve memura verilen 3600 ek gösterge sözünün tutulmamasını protesto ederek farkındalık yaratmak istedik. Yetkili sendika Memur Sen’in toplu sözleşme masasındaki etkisizliği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Memurlar yetkili fakat etkisizliğin zirvesindeki sarı sendika marifetiyle yine 3,5’a mahkum edildi.


Türk memuru, masada yetkili sendikanın etkisizliğini görmeli ve kendisini 3,5’a mahkum eden hamaset ve laf salatası sendikacılığında zirve yapan malum seni terk etmelidir. Türkiye  Kamu Sen her türlü etkinliği ile Türk Memurunun sıkıntılarını gündemde tutmak için var gücüyle mücadele etmeye devam edecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi