Rize'de görevli öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Vefat 12.08.2019 - 23:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2264+ kez okundu.
 

Rize'de görevli öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti.

ARTVİN'in Şavşat ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın Çoruh Nehri'ne uçtuğu kazada, sürücü sınıf öğretmeni Halit Kılıç, hayatını kaybetti, aynı aileden Ali, Birgül ve Mihriban Kılıç yaralandı.   Kaza, saat 18:00 sıralarında Artvin-Şavşat karayolu 46'ıncı kilometresindeki Çiftehanlar mevkiinde meydana geldi. Rize'de Merkez Çay İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Halit Kılıç’ın kullandığı 53 DB 002 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak yaklaşık 40 metreden Çoruh Nehri’ne düştü.   Sürücülerin ihbarı ile kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşların ve ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü Halit Kılıç ile aynı aileden Ali, Birgül ve Mihriban Kılıç Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Araç sürücüsü öğretmen  Halit Kılıç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralıların tedavisi ise sürüyor. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.    RizeninSesi  haber sitemizde   köşe yazıları yazan Merhum Halit Kılıç hocamıza Allah'tan rahmet sevenleri, ailesi ve Rize Eğitm camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz 

ARTVİN'in Şavşat ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın Çoruh Nehri'ne uçtuğu kazada, sürücü sınıf öğretmeni Halit Kılıç, hayatını kaybetti, aynı aileden Ali, Birgül ve Mihriban Kılıç yaralandı.  


Kaza, saat 18:00 sıralarında Artvin-Şavşat karayolu 46'ıncı kilometresindeki Çiftehanlar mevkiinde meydana geldi.

Rize'de Merkez Çay İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Halit Kılıç’ın kullandığı 53 DB 002 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak yaklaşık 40 metreden Çoruh Nehri’ne düştü.

 

Sürücülerin ihbarı ile kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşların ve ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü Halit Kılıç ile aynı aileden Ali, Birgül ve Mihriban Kılıç Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Araç sürücüsü öğretmen  Halit Kılıç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralıların tedavisi ise sürüyor. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
 

RizeninSesi  haber sitemizde   köşe yazıları yazan Merhum Halit Kılıç hocamıza Allah'tan rahmet sevenleri, ailesi ve Rize Eğitm camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi