Rize'de Gençleri zehirleyenlere Geçit yok

Rize 28.06.2019 - 08:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2236+ kez okundu.
 

Rize'de Gençleri zehirleyenlere Geçit yok

Rize İl emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Rize'de  uyuşturucu / uyarıcı madde getirip pazarlayan, üretimi ve ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 27/06/2019 günü Rize ili Ardeşen İlçesinde bulunan iki ayrı adrese operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon sonucunda; Toplam daralı 1 kilo 177 gram esrar maddesi, 267 kök kenevir bitkisi, Uyuşturucu / uyarıcı madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak M.D. ve C.S. isimli şahıslar “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ve İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek” suçu şüphelisi olarak 27.06.2019 günü Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir.

Rize İl emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Rize'de  uyuşturucu / uyarıcı madde getirip pazarlayan, üretimi ve ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 27/06/2019 günü Rize ili Ardeşen İlçesinde bulunan iki ayrı adrese operasyon gerçekleştirilmiştir.


Operasyon sonucunda; Toplam daralı 1 kilo 177 gram esrar maddesi, 267 kök kenevir bitkisi, Uyuşturucu / uyarıcı madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.


Konu ile ilgili olarak M.D. ve C.S. isimli şahıslar “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ve İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek” suçu şüphelisi olarak 27.06.2019 günü Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi