Rize'de gelen yoğun talep 81 İl'e taşınıyor

Rize 05.08.2019 - 12:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1962+ kez okundu.
 

Rize'de gelen yoğun talep 81 İl'e taşınıyor

YENİ ÇAY SATIŞ VE TADIM MAĞAZALARI HER İLDE AÇILACAK    Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, “Ülkemizin en köklü kurumlarında biri olan Çaykur, Türk ekonomisinin güçlü lokomotiflerinden olup, çalışanından, üreticisine, üreticisinden tüketicisine hepimizin kurumu. Dünya markası bu güç hepimize özel ve önemli sorumluluk yüklüyor. Biz de bunun bilinciyle Çaykur markasını her geçen gün daha da geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Son teknolojiyle donatılmış, dünyada bir ilk olan, yeni inşa edilen 100. Yıl Paketleme Fabrikamızdaki teknolojimizi yenileyerek mükemmel çay üretimine ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz.    Ne güzel ki tüm bu uğraşlarımız sonuç verdiğini de görebiliyoruz. 2019 yılının ilk beş ayında kuru çay satışlarında son 30 yılın rekorunu kırdığımız gibi son beş yılın rakamlarını da üçe katladık. Bu, üreticimizden işçimize, memurundan mühendisimize hepimizin başarısıdır. Elbette sadece bu başarılarla da yetinmeyeceğiz. Çaykur’u ve çayımızı önce Türkiye’nin dört bir yanına yaymak, ardından tüm dünyaya tanıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülkemizin dört bir yanındaki çay tadım araçlarımızın yanı sıra ilkini Genel Müdürlük önünde açtığımız, çay tadım ve satış mağazamızdaki ürün çeşitlerimiz yoğun talep ve ilgi görmeye devam ediyor. Tüketicilerimiz ve ilimize gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler tarafından bir hayli beğenilen yeni örnek bu satış mağaza konseptimizi kademe, kademe ülkemizin tüm illerinde hizmete açmış olacağız. Çaykur’un Pazar değerini arttırmaya devam edeceğiz. 2019 çay hasadımızın ikinci sürgünü mübarek kurban bayramının bereketiyle birlikte huzurlu bir kampanya olarak bayram gelmeden tamamlanmış olacaktır.    Bu vesileyle şimdiden üreticilerimizin, tüketicilerimizin ve çalışanlarımızın kurban bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.

YENİ ÇAY SATIŞ VE TADIM MAĞAZALARI HER İLDE AÇILACAK 
 

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, “Ülkemizin en köklü kurumlarında biri olan Çaykur, Türk ekonomisinin güçlü lokomotiflerinden olup, çalışanından, üreticisine, üreticisinden tüketicisine hepimizin kurumu. Dünya markası bu güç hepimize özel ve önemli sorumluluk yüklüyor. Biz de bunun bilinciyle Çaykur markasını her geçen gün daha da geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Son teknolojiyle donatılmış, dünyada bir ilk olan, yeni inşa edilen 100. Yıl Paketleme Fabrikamızdaki teknolojimizi yenileyerek mükemmel çay üretimine ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz. 

 

Ne güzel ki tüm bu uğraşlarımız sonuç verdiğini de görebiliyoruz. 2019 yılının ilk beş ayında kuru çay satışlarında son 30 yılın rekorunu kırdığımız gibi son beş yılın rakamlarını da üçe katladık. Bu, üreticimizden işçimize, memurundan mühendisimize hepimizin başarısıdır. Elbette sadece bu başarılarla da yetinmeyeceğiz. Çaykur’u ve çayımızı önce Türkiye’nin dört bir yanına yaymak, ardından tüm dünyaya tanıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülkemizin dört bir yanındaki çay tadım araçlarımızın yanı sıra ilkini Genel Müdürlük önünde açtığımız, çay tadım ve satış mağazamızdaki ürün çeşitlerimiz yoğun talep ve ilgi görmeye devam ediyor. Tüketicilerimiz ve ilimize gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler tarafından bir hayli beğenilen yeni örnek bu satış mağaza konseptimizi kademe, kademe ülkemizin tüm illerinde hizmete açmış olacağız. Çaykur’un Pazar değerini arttırmaya devam edeceğiz. 2019 çay hasadımızın ikinci sürgünü mübarek kurban bayramının bereketiyle birlikte huzurlu bir kampanya olarak bayram gelmeden tamamlanmış olacaktır. 

 

Bu vesileyle şimdiden üreticilerimizin, tüketicilerimizin ve çalışanlarımızın kurban bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi