Rize'de Fuhuş Operasyonu. Bu kadınlarla Birlikte olanlar Yandı.

Rize 12.04.2019 - 16:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2557+ kez okundu.
 

Rize'de Fuhuş Operasyonu. Bu kadınlarla Birlikte olanlar Yandı.

Rize’nin Fındıklı İlçesinde düzenlenen operasyonda; fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama, ve yer  temini iddiasıyla, 06/04/2018 günü saat 22 ile 07/04/2019 günü saat 2 arası yapılan aramalarda: . Toplam 13 adreste yapılan arama ve uygulama neticesinde ve soruşturma devamında 6 şüpheli yakalanmış, şüphelilerle birlikte mağdur veya bilgi sahibi olarak  77 kişinin ifadelerine başvurulmuştur.   8 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edilmiştir.   Gürcistan uyruklu TC vatandaşı bir kadında VDRL (frengi), Gürcistan uyruklu başka bir kadında ise HCV (Hepatit C) hastalığı tespit edilmiştir.  Hakkında yürütülen tahkikat sürecinde mevcutlu olarak çıkarılan 2 şüpheli sevk olundukları Pazar Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorguları sonrası TUTUKLANMIŞLARDIR.    Hakkında yürütülen tahkikat sürecinde mevcutlu olarak çıkarılan sevk olundukları Pazar Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorguları sonrası 1 kişi serbest bırakılmış olup, 1’i kadın olmak üzere 3 şahıs ADLİ KONTROL (Denetimli Serbest) şartıyla salıverilmişlerdir.  
Rize’nin Fındıklı İlçesinde düzenlenen operasyonda; fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama, ve yer  temini iddiasıyla, 06/04/2018 günü saat 22 ile 07/04/2019 günü saat 2 arası yapılan aramalarda:
.
Toplam 13 adreste yapılan arama ve uygulama neticesinde ve soruşturma devamında 6 şüpheli yakalanmış, şüphelilerle birlikte mağdur veya bilgi sahibi olarak  77 kişinin ifadelerine başvurulmuştur.
 
8 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edilmiştir.
 
Gürcistan uyruklu TC vatandaşı bir kadında VDRL (frengi), Gürcistan uyruklu başka bir kadında ise HCV (Hepatit C) hastalığı tespit edilmiştir.  Hakkında yürütülen tahkikat sürecinde mevcutlu olarak çıkarılan 2 şüpheli sevk olundukları Pazar Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorguları sonrası TUTUKLANMIŞLARDIR. 
 
Hakkında yürütülen tahkikat sürecinde mevcutlu olarak çıkarılan sevk olundukları Pazar Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorguları sonrası 1 kişi serbest bırakılmış olup, 1’i kadın olmak üzere 3 şahıs ADLİ KONTROL (Denetimli Serbest) şartıyla salıverilmişlerdir.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi