Rize'de festivali coşkusu yaşanacak

Kültür 18.07.2019 - 17:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2087+ kez okundu.
 

Rize'de festivali coşkusu yaşanacak

RİZE'nin Pazar ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenecek 'Pazar Müzik Festivali’ sanatçıların katılımıyla 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.   Pazar ilçe meydanında bu yıl 5'incisi düzenlenecek Pazar Müzik Festivali, 22 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Halka açık ve ücretsiz olacak organizasyonda kentin kültürel değerleri de öne çıkarılacak. Festival Organizatörü Savaş Büyükterzi amaçlarının Pazar ilçesinin sosyal ve kültürel değerlerini tüm ülkeye tanıtmak olduğunu söyledi. Büyükterzi, ‘’Bu etkinlik, tüm vatandaşlarımıza açık ve ücretsiz olarak Pazar’ın sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtılması ve yaşatılması adına yapılan bir müzik şöleni, festivalidir. Pazar ilçesi sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştır. Bu yüzden 5'incini düzenleyeceğimiz bu müzik festivali sayesinde de bu sosyal ve kültürel etkinliklerin devamını getirmeyi amaçlıyoruz. Bütün organizasyonları ücretsiz ve halka açık şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz’’ dedi.   'SOSYAL VE KÜLTÜREL BİR ETKİNLİK'   Organizasyonun asıl amacının insanların birbirleriyle kaynaşmasını ve güzel vakit geçirmelerine katkıda bulunmak olduğunu ifade edene Büyükterzi, ‘’Müzik şöleni adı altında düzenlediğimiz etkinliğimizde insanların eğlenmesinin sağlamayı, güzel sosyal ve kültürel bir etkileşim olmasını sağlamaya çalışıyor ve istiyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar yöremize, kültürümüze uygun şekilde etkinlikler yapma çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Dernek olarak sadece müzik şölenleri değil, ülkemizin maddi ve manevi değerlerine yönelik programlar da düzenledik. Şehitleri anma programı, sağlık programı, dini programlar gerçekleştirdik. Pazar İlçesinin tüm ülkede sosyal ve kültürel bir ilçe olarak tanınmasını istiyoruz’’ diye konuştu.  

RİZE'nin Pazar ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenecek 'Pazar Müzik Festivali’ sanatçıların katılımıyla 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

 

Pazar ilçe meydanında bu yıl 5'incisi düzenlenecek Pazar Müzik Festivali, 22 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Halka açık ve ücretsiz olacak organizasyonda kentin kültürel değerleri de öne çıkarılacak. Festival Organizatörü Savaş Büyükterzi amaçlarının Pazar ilçesinin sosyal ve kültürel değerlerini tüm ülkeye tanıtmak olduğunu söyledi. Büyükterzi, ‘’Bu etkinlik, tüm vatandaşlarımıza açık ve ücretsiz olarak Pazar’ın sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtılması ve yaşatılması adına yapılan bir müzik şöleni, festivalidir. Pazar ilçesi sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştır. Bu yüzden 5'incini düzenleyeceğimiz bu müzik festivali sayesinde de bu sosyal ve kültürel etkinliklerin devamını getirmeyi amaçlıyoruz. Bütün organizasyonları ücretsiz ve halka açık şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz’’ dedi.

 

'SOSYAL VE KÜLTÜREL BİR ETKİNLİK'

 

Organizasyonun asıl amacının insanların birbirleriyle kaynaşmasını ve güzel vakit geçirmelerine katkıda bulunmak olduğunu ifade edene Büyükterzi, ‘’Müzik şöleni adı altında düzenlediğimiz etkinliğimizde insanların eğlenmesinin sağlamayı, güzel sosyal ve kültürel bir etkileşim olmasını sağlamaya çalışıyor ve istiyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar yöremize, kültürümüze uygun şekilde etkinlikler yapma çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Dernek olarak sadece müzik şölenleri değil, ülkemizin maddi ve manevi değerlerine yönelik programlar da düzenledik. Şehitleri anma programı, sağlık programı, dini programlar gerçekleştirdik. Pazar İlçesinin tüm ülkede sosyal ve kültürel bir ilçe olarak tanınmasını istiyoruz’’ diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi