Rize'de Feci kaza. Sürücü ağır şekilde yaralandı

Rize 29.11.2019 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2143+ kez okundu.
 

Rize'de Feci kaza. Sürücü ağır şekilde yaralandı

Dün  akşam Rize'de ilginç ve görünmeyen bir kaza meydana geldi Saat 22.20 dolaylarında islampaşa istikametinden Rize istikametine gitmekte olan 34 DH 4142 plakalı otomobil,Çaykur Genel Müdürlüğü önünde aşırı hız nedeniyle önce elektrik direğine çarptı ardından üst geçitin altına ilginç bir şekilde savrularak durabildi. Olayda araç pert olurken şoför Ahmet Demir ağır şekilde yaralanırken, araçta bulunan diğer gençlerden bir haber alınamadı. Olay yerine gelen 112 acil ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan araç şoförünün tedavisi sürüyor. olay ile ilgili araştırma devam ediyor ...

Dün  akşam Rize'de ilginç ve görünmeyen bir kaza meydana geldi


Saat 22.20 dolaylarında islampaşa istikametinden Rize istikametine gitmekte olan 34 DH 4142 plakalı otomobil,Çaykur Genel Müdürlüğü önünde aşırı hız nedeniyle önce elektrik direğine çarptı ardından üst geçitin altına ilginç bir şekilde savrularak durabildi.


Olayda araç pert olurken şoför Ahmet Demir ağır şekilde yaralanırken, araçta bulunan diğer gençlerden bir haber alınamadı.


Olay yerine gelen 112 acil ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan araç şoförünün tedavisi sürüyor. olay ile ilgili araştırma devam ediyor ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi