RİZE'DE FINDIKLI BELEDİYESİNDEN BETON SANTRALİ

Rize 27.09.2020 - 12:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2057+ kez okundu.
 

RİZE'DE FINDIKLI BELEDİYESİNDEN BETON SANTRALİ

Fındıklı Belediyesi Beton Santrali Tesisi Kurdu Fındıklı ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, göreve geldikten sonra İmece üslüyle büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi. Çervatoğlu belediyenin kendi imkânlarıyla beton santrali ve kilit parke santrali kurduklarını söyledi Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Önceki belediye Başkanı Adnan Özbalaban döneminde küçük sanayi sitesi yapılmak içi belediyeye kazandırdığı ancak sanayicinin beğenmediği alana beton santrali ve kilit beton santrali kurduklarını belirtti. Başkan Çervatoğlu, “Bu alan daha önceki belediye başkanı Adnan Bey döneminde küçük sanayi sitesi yapılmak için 7 dönümlük araziyi belediyeye tahsis edilmişti ama küçük sanayiciler burayı uzak diye kabul etmeyince atıl durumda duruyordu” dedi. Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “Belediyemizin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak, yol betonunu üretecek bir Beton Santrali kurduk. İleride belki Fındıklı halkına da destek olacak beton üretecek.  Ama şuanda laboratuvar kuramadığımız için sadece dışarıdan bu hizmeti alarak saatte 60 metre küp beton üreten bir beton santrali. Aynı zaman da kilit parke üretimimiz de olacak. Asfalt edinmekte beton almakta zorlanıyorduk.  Kilit parkeyi de dışarıdan almaktansa dedik ki biz üretebilir miyiz bu yatırımı kendi olanaklarımızla yaptık. Bizim için 1 kuruş çok önemli. O kuruşu da saklamaya çalışıyoruz.  Fındıklı halkına bu tesisimizi de kazandırmış olduk. En azından buradan 3-4 kişi de istihdam edilmiş olacak” dedi.

Fındıklı Belediyesi Beton Santrali Tesisi Kurdu


Fındıklı ilçesi CHP’li Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, göreve geldikten sonra İmece üslüyle büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi. Çervatoğlu belediyenin kendi imkânlarıyla beton santrali ve kilit parke santrali kurduklarını söyledi


Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Önceki belediye Başkanı Adnan Özbalaban döneminde küçük sanayi sitesi yapılmak içi belediyeye kazandırdığı ancak sanayicinin beğenmediği alana beton santrali ve kilit beton santrali kurduklarını belirtti. Başkan Çervatoğlu, “Bu alan daha önceki belediye başkanı Adnan Bey döneminde küçük sanayi sitesi yapılmak için 7 dönümlük araziyi belediyeye tahsis edilmişti ama küçük sanayiciler burayı uzak diye kabul etmeyince atıl durumda duruyordu” dedi.


Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “Belediyemizin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak, yol betonunu üretecek bir Beton Santrali kurduk. İleride belki Fındıklı halkına da destek olacak beton üretecek.  Ama şuanda laboratuvar kuramadığımız için sadece dışarıdan bu hizmeti alarak saatte 60 metre küp beton üreten bir beton santrali. Aynı zaman da kilit parke üretimimiz de olacak. Asfalt edinmekte beton almakta zorlanıyorduk.  Kilit parkeyi de dışarıdan almaktansa dedik ki biz üretebilir miyiz bu yatırımı kendi olanaklarımızla yaptık. Bizim için 1 kuruş çok önemli. O kuruşu da saklamaya çalışıyoruz.  Fındıklı halkına bu tesisimizi de kazandırmış olduk. En azından buradan 3-4 kişi de istihdam edilmiş olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi