RİZE'DE EVİNDE YÜZ MASKESİ ÜRETİYOR

Rize 09.04.2020 - 08:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1562+ kez okundu.
 

RİZE'DE EVİNDE YÜZ MASKESİ ÜRETİYOR

RİZE’nin Güneysu ilçesinde Ömer Faruk Turgut (25), evinde kendi imkanları ile yüz koruyucu siperlik üreterek, sağlık çalışanlarına hediye ediyor.    Güneysu ilçesi Adacami Mahallesi'nde Ömer Faruk Turgut, evde boş vakitlerini değerlendirmek için yüz koruyucu siperlik üretmeye karar verdi. Turgut, asetat, keçe, zımba, lastik ve çift taraflı yapıştırıcı bant kullanarak üretim yapmaya başladı. Günde 40 adet siperlik üreten Turgut, ekipmanları sağlıkçılara gönderiyor. Koronavirüs salgınında mücadele veren sağlıkçılar için bir şeyler yapmak istediğini anlatan Ömer Faruk Turgut, "Malzemeleri temin edip odamda siperlik maske yapımına başladım. İlk koliyi tamamladığımda Rize Valiliğine sosyal medyadan böyle bir şey yaptığımı ilettim. Onlar da benimle irtibata geçti. İlk koliyi sağlıkçılara ulaştırdık. Şimdi tekrar üretime devam ediyorum. Ürettiklerimi tekrar tekrar Valiliğe ileteceğim. Bütün vatandaşlara seslenmek istiyorum. Evde kalın ve evde kaldığınız süreleri böyle basit üretimlerle ülkemize destek olalım. Ben birilerinden örnek aldım, inşallah benden de birileri örnek alır” dedi. 

RİZE’nin Güneysu ilçesinde Ömer Faruk Turgut (25), evinde kendi imkanları ile yüz koruyucu siperlik üreterek, sağlık çalışanlarına hediye ediyor. 

 

Güneysu ilçesi Adacami Mahallesi'nde Ömer Faruk Turgut, evde boş vakitlerini değerlendirmek için yüz koruyucu siperlik üretmeye karar verdi. Turgut, asetat, keçe, zımba, lastik ve çift taraflı yapıştırıcı bant kullanarak üretim yapmaya başladı. Günde 40 adet siperlik üreten Turgut, ekipmanları sağlıkçılara gönderiyor. Koronavirüs salgınında mücadele veren sağlıkçılar için bir şeyler yapmak istediğini anlatan Ömer Faruk Turgut, "Malzemeleri temin edip odamda siperlik maske yapımına başladım. İlk koliyi tamamladığımda Rize Valiliğine sosyal medyadan böyle bir şey yaptığımı ilettim. Onlar da benimle irtibata geçti. İlk koliyi sağlıkçılara ulaştırdık. Şimdi tekrar üretime devam ediyorum. Ürettiklerimi tekrar tekrar Valiliğe ileteceğim. Bütün vatandaşlara seslenmek istiyorum. Evde kalın ve evde kaldığınız süreleri böyle basit üretimlerle ülkemize destek olalım. Ben birilerinden örnek aldım, inşallah benden de birileri örnek alır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi