RİZE'de Evden Kaçıp Karantina Kurallarına Uymayan 2 Kişiye Ceza

Sağlık 25.03.2020 - 10:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2365+ kez okundu.
 

RİZE'de Evden Kaçıp Karantina Kurallarına Uymayan 2 Kişiye Ceza

Rize'nin Çayeli İlçesinde  Evden Kaçıp Karantina Kurallarına Uymayan 2 Kişiye Ceza !   Rize’nin Çayeli ilçesinde Yurt dışından gelip Korona virüse karşı ev karantinasında olması gereken ancak yapılan kontrollerde evde bulunmayan 2 kişiye cezai işlem uygulandı ve haklarında suç duyurusunda bulunuldu. Çayeli Kaymakamlığınca oluşturulan ekipler  tarafından yurtdışından gelen ve 14 gün karantinada olması gereken kişilerin evlerine kontrole gidilmiş, evde olmayan 2  kişi tespit edilmiş, bu kişilerle ilgili idari ceza işlemi düzenlenmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunudu.

Rize'nin Çayeli İlçesinde  Evden Kaçıp Karantina Kurallarına Uymayan 2 Kişiye Ceza !
 

Rize’nin Çayeli ilçesinde Yurt dışından gelip Korona virüse karşı ev karantinasında olması gereken ancak yapılan kontrollerde evde bulunmayan 2 kişiye cezai işlem uygulandı ve haklarında suç duyurusunda bulunuldu.


Çayeli Kaymakamlığınca oluşturulan ekipler  tarafından yurtdışından gelen ve 14 gün karantinada olması gereken kişilerin evlerine kontrole gidilmiş, evde olmayan 2  kişi tespit edilmiş, bu kişilerle ilgili idari ceza işlemi düzenlenmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi