RİZE^DE EVDE SIKILDIĞINI SÖYLEYEN M.ALİ'YE POLİSTEN OYUNCAK HEDİYE

Rize 03.04.2020 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2696+ kez okundu.
 

RİZE^DE EVDE SIKILDIĞINI SÖYLEYEN M.ALİ'YE POLİSTEN OYUNCAK HEDİYE

RİZE’de, 155 polis hattını arayarak, sıkıldığını söyleyen Mehmet Ali Bayrak'a (10), polisler tarafından oyuncak araba hediye edildi.   Ardeşen ilçesinde Mehmet Ali Bayrak, 155 polis hattını arayarak 'Hep yaşlılara yardım ediyorsunuz, çok sıkıldım, biz küçüklere yapacak bir şey yok mu?” diye sordu. Polis memurları Hasan Çakır, Vural Yılmaz, Cüneyt Okur, Cihan Özbek ve Sefa Tosun, Bayrak'a oyuncak araba aldı. Ardından da Bayrak ailesinin evini ziyaret eden polis memurları, Mehmet Ali'ye hediyesini verdi. Mehmet Ali Bayrak ve ailesi, polislere teşekkür etti. 

RİZE’de, 155 polis hattını arayarak, sıkıldığını söyleyen Mehmet Ali Bayrak'a (10), polisler tarafından oyuncak araba hediye edildi.

 

Ardeşen ilçesinde Mehmet Ali Bayrak, 155 polis hattını arayarak 'Hep yaşlılara yardım ediyorsunuz, çok sıkıldım, biz küçüklere yapacak bir şey yok mu?” diye sordu. Polis memurları Hasan Çakır, Vural Yılmaz, Cüneyt Okur, Cihan Özbek ve Sefa Tosun, Bayrak'a oyuncak araba aldı. Ardından da Bayrak ailesinin evini ziyaret eden polis memurları, Mehmet Ali'ye hediyesini verdi. Mehmet Ali Bayrak ve ailesi, polislere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi