RİZE'DE ESKİ ANAPLI BAŞKAN VEFAT ETTİ.

Vefat 08.07.2020 - 08:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2602+ kez okundu.
 

RİZE'DE ESKİ ANAPLI BAŞKAN VEFAT ETTİ.

Rize İkizdere eski ilçe Başkanlarından Müfit Köymen(85)tedavi gördüğü İstanbul’da hayatını kaybetti.     İlçenin sayılı simalarından olan Müfit Köymen 12 Eylül 980 öncesi CHP ilçe Başkanlığı yapmıştı. ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz döneminde İkizdere’de ANAP İlçe Başkanlığında da bulunan ilçede sevilen ve sayılan Başkan Müfit Köymen 4 dönem Rüzgârlı Köyünde Muhtarlığını yapmıştı. Ünlü Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu’nun da köyü olan Rüzgârlı Köyü Muhtarlığı döneminde köy deresi üzerinde yapılmak istenen HES yapılmasın konusunda yapılan protestolarda önemli katkısı olmuştu.3 çocuk babası olan Müfit Köymen İstanbul’da tedavi görüyordu. Cenazesi İkizdere’ye getirilerek Rüzgârlı Köyünde toprağa verilecek.  

Rize İkizdere eski ilçe Başkanlarından Müfit Köymen(85)tedavi gördüğü İstanbul’da hayatını kaybetti.

   
İlçenin sayılı simalarından olan Müfit Köymen 12 Eylül 980 öncesi CHP ilçe Başkanlığı yapmıştı. ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz döneminde İkizdere’de ANAP İlçe Başkanlığında da bulunan ilçede sevilen ve sayılan Başkan Müfit Köymen 4 dönem Rüzgârlı Köyünde Muhtarlığını yapmıştı. Ünlü Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu’nun da köyü olan Rüzgârlı Köyü Muhtarlığı döneminde köy deresi üzerinde yapılmak istenen HES yapılmasın konusunda yapılan protestolarda önemli katkısı olmuştu.3 çocuk babası olan Müfit Köymen İstanbul’da tedavi görüyordu. Cenazesi İkizdere’ye getirilerek Rüzgârlı Köyünde toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi