RİZE'DE ERİYEN ASFALT KAZAYA SEBEP OLDU

Rize 13.06.2020 - 10:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1767+ kez okundu.
 

RİZE'DE ERİYEN ASFALT KAZAYA SEBEP OLDU

Bu sabah Rize’den İkizdere – Ballıköy-Anzer’e giden araç ilçe çıkışında virajı alamayarak takla attı. Kazada kimsenin burnunun kanamadığı öğrenildi.     Demirkapı köyü altında virajı alamayan Şenol Çatır yönetimindeki 53 EH 333 plakalı araçta eşi ve çocuğu ile birlikte bulunan 3 kişinin burnu kanamadı. İkizdere Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İlyas İspir son sıcaklarla Rize-Erzurum karayolunun İyidere-Ovit tüneli kısmında yer yer önemli erimeler olduğunu söyledi. Başkan İlyas İspir ’karayolundaki asfalt ya kalitesiz ya da çok ince, teknik olarak ben bilemem ama sıcak hava olduğunda birçok yerde asfalt eriyor.                                        Sıcakta asfalt eriyor      Bu erime biz sürücülere tehlikeli anlar yaşatıyor. Başka karayolunda asfalt erimiyor da Rize-İkizdere yolunda niye eriyor. İki günkü sıcakta Asfalt eridi. Sıcakta eriyen asfalt üzerine akşamdan hafif bir yağmur yağınca seyahat eden araçlar için tehlikeli olmaya başladı. Bu araçta bu sebeple takla attı. Karayollarının asfalt üzerinde tedbir almasını istiyoruz. Allah korusun ölümcül kaza mı olması isteniyor. Acil olarak asfalt üzerinde çözüm bulunmalı ’dedi.

Bu sabah Rize’den İkizdere – Ballıköy-Anzer’e giden araç ilçe çıkışında virajı alamayarak takla attı. Kazada kimsenin burnunun kanamadığı öğrenildi.

   
Demirkapı köyü altında virajı alamayan Şenol Çatır yönetimindeki 53 EH 333 plakalı araçta eşi ve çocuğu ile birlikte bulunan 3 kişinin burnu kanamadı. İkizdere Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İlyas İspir son sıcaklarla Rize-Erzurum karayolunun İyidere-Ovit tüneli kısmında yer yer önemli erimeler olduğunu söyledi. Başkan İlyas İspir ’karayolundaki asfalt ya kalitesiz ya da çok ince, teknik olarak ben bilemem ama sıcak hava olduğunda birçok yerde asfalt eriyor.

                                      
Sıcakta asfalt eriyor

    
Bu erime biz sürücülere tehlikeli anlar yaşatıyor. Başka karayolunda asfalt erimiyor da Rize-İkizdere yolunda niye eriyor. İki günkü sıcakta Asfalt eridi. Sıcakta eriyen asfalt üzerine akşamdan hafif bir yağmur yağınca seyahat eden araçlar için tehlikeli olmaya başladı. Bu araçta bu sebeple takla attı. Karayollarının asfalt üzerinde tedbir almasını istiyoruz. Allah korusun ölümcül kaza mı olması isteniyor. Acil olarak asfalt üzerinde çözüm bulunmalı ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi