Rize'de Eğitimde Farklı Bir Etkinlik.

Eğitim 04.05.2019 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1931+ kez okundu.
 

Rize'de Eğitimde Farklı Bir Etkinlik.

BİLİM FUARI TADINDA İNGİLİZCE FUARI Rize merkez Taşlıdere Gazi İlk-Orta Okulu İngilizce Öğretmenleri Reyhan KALAYCI, Berna BALTACI, Fatih AKSOY ve Gökşik UYAR tarafından hazırlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenen İngilizce Fuarı büyük ilgi gördü. Fuar 6., 3.  Ve 2. sınıf öğrencilerinin İngilizce şarkılar eşliğinde dans gösterilerini ve piyano dinletisini sunması ile açıldı. Fuarda; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca İngilizce Öğretmenlerinin ve öğrencilerin hazırlamış oldukları, İngilizce öğrenemeye çocukları teşvik eden, öğrenirken eğlendiren pek çok materyal ve oyun sergilendi. Velilerin ve farklı okullardan gelen ziyaretçilerin gezdikleri fuarda, katılımcıların hepsi tüm oyunları denediler ve oldukça keyif aldıklarını söylediler. 30’a yakın oyunun sergilendiği fuarda oyunları başarıyla tamamlayan çocuklara şeker ve çikolata dağıtıldı. Gün içinde öğrenciler oyunları tanıtırken İngilizce konuşmaya özen gösterdiler. Amaçları İngilizce Öğrenimi konusunda farkındalık yaratmak olan İngilizce öğretmenleri, etkinlikte bir yıllık bir emeğin sergilendiğini, etkinliğin amacına ulaştığını ve önümüzdeki senelerde de farklı etkinliklerle çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler. Öğrencilerin yanı sıra, farklı branşlardan öğretmenler de oyunları tek tek denediler ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Tüm ziyaretçiler bu etkinliğin gelenekselleşmesini istediklerini ve yeni çalışmaları sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Taşlıdere Gazi İlk-Orta Okulu Müdürü Mustafa BABAOĞLU da etkinlikten çok memnun kaldığını dile getirerek İngilizce Öğretmenlerini çalışmalarından dolayı tebrik etti.
BİLİM FUARI TADINDA İNGİLİZCE FUARI


Rize merkez Taşlıdere Gazi İlk-Orta Okulu İngilizce Öğretmenleri Reyhan KALAYCI, Berna BALTACI, Fatih
AKSOY ve Gökşik UYAR tarafından hazırlanan ve bu yıl ikincisi düzenlenen İngilizce Fuarı büyük ilgi gördü.
Fuar 6., 3.  Ve 2. sınıf öğrencilerinin İngilizce şarkılar eşliğinde dans gösterilerini ve piyano dinletisini sunması ile açıldı.


Fuarda; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca İngilizce Öğretmenlerinin ve öğrencilerin hazırlamış oldukları, İngilizce öğrenemeye çocukları teşvik eden, öğrenirken eğlendiren pek çok materyal ve oyun sergilendi. Velilerin ve farklı okullardan gelen ziyaretçilerin gezdikleri fuarda, katılımcıların hepsi tüm oyunları denediler ve oldukça keyif aldıklarını söylediler. 30’a yakın oyunun sergilendiği fuarda oyunları başarıyla tamamlayan çocuklara şeker ve çikolata dağıtıldı. Gün içinde öğrenciler oyunları tanıtırken İngilizce konuşmaya özen gösterdiler. Amaçları İngilizce Öğrenimi konusunda farkındalık yaratmak olan İngilizce öğretmenleri, etkinlikte bir yıllık bir emeğin sergilendiğini, etkinliğin amacına ulaştığını ve önümüzdeki senelerde de farklı etkinliklerle çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler.


Öğrencilerin yanı sıra, farklı branşlardan öğretmenler de oyunları tek tek denediler ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Tüm ziyaretçiler bu etkinliğin gelenekselleşmesini istediklerini ve yeni çalışmaları sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.


Taşlıdere Gazi İlk-Orta Okulu Müdürü Mustafa BABAOĞLU da etkinlikten çok memnun kaldığını dile getirerek İngilizce Öğretmenlerini çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi