Rize'de Dualarla Son yolculuğuna Uğurlandı

Vefat 16.04.2019 - 21:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1412+ kez okundu.
 

Rize'de Dualarla Son yolculuğuna Uğurlandı

Dün 78 yaşında kalp krizi geçirip vefat eden Rize'nin sevilen simalarından Çaykur emeklisi ve Rize eski Belediye Başkan yardımcılarından,eski meclis üyesi,  ve Şafak TATOĞLU'nun babası Mehmet Hulusi Tatoğlu,bugün Rize sahil Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Dosma'daki aile kabristanlığında toprağa verildi..   20 gün önce kalp krizi geçiren ve hayata döndürülen merhum Tatoğlu bugün sabah namazı sonrasında tekrar kalp krizi geçirerek vefat etti.   Cenazeye Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize ASKF  Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle,Rizespor altyapı hocaları, Rize amatör spor kulübü başkanları, yöneticiler, STK Başkan  ve temsilcileriyle,Esnaflar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı

Dün 78 yaşında kalp krizi geçirip vefat eden Rize'nin sevilen simalarından Çaykur emeklisi ve Rize eski Belediye Başkan yardımcılarından,eski meclis üyesi,  ve Şafak TATOĞLU'nun babası Mehmet Hulusi Tatoğlu,bugün Rize sahil Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Dosma'daki aile kabristanlığında toprağa verildi..

 

20 gün önce kalp krizi geçiren ve hayata döndürülen merhum Tatoğlu bugün sabah namazı sonrasında tekrar kalp krizi geçirerek vefat etti.

 

Cenazeye Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize ASKF  Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle,Rizespor altyapı hocaları, Rize amatör spor kulübü başkanları, yöneticiler, STK Başkan  ve temsilcileriyle,Esnaflar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi