Rize'de dolmuşçuların geleneksel iftari

Rize 18.05.2019 - 19:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2102+ kez okundu.
 

Rize'de dolmuşçuların geleneksel iftari

İkizdere Minibüsçüler Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel İftar yemeğinin bu yılki davetlileri Rizeli minibüsçü meslektaşları oldu.    Minibüsçüler Lokalinde yapılan 10.geleneksle iftar programına yoğun bir katılım oldu. Kooperatif Başkan Vekili Zabit İspir yemekte yaptığı konuşömada’kooperatifimiz olarak gelenek haline getirmeye çalıştığımız iftar programımız oldu. Bu Ramazanda 10.kez biraya gelerek meslektaşlarımızla iftar yaptık. Yemek bahane önemli olan arkadaşlıkları pekiştirmek ve bu mübarek günün akşamında yemeğimiz paylaşmak. Dostlarımızla meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduk. Ayrıca Kooperatifimiz lokalinde bütün Ramazan boyunca herkese açık iftar yemeğimiz vardır, katılımınız için teşekkür ediyorum’ dedi.    Minibüs Kooperatifinin 10.geleneksle iftar yemeğine Rize-Pazarköy durağı dolmuşçuları ve ilçeden sürücüler misafir oldu

İkizdere Minibüsçüler Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel İftar yemeğinin bu yılki davetlileri Rizeli minibüsçü meslektaşları oldu. 

 

Minibüsçüler Lokalinde yapılan 10.geleneksle iftar programına yoğun bir katılım oldu. Kooperatif Başkan Vekili Zabit İspir yemekte yaptığı konuşömada’kooperatifimiz olarak gelenek haline getirmeye çalıştığımız iftar programımız oldu. Bu Ramazanda 10.kez biraya gelerek meslektaşlarımızla iftar yaptık. Yemek bahane önemli olan arkadaşlıkları pekiştirmek ve bu mübarek günün akşamında yemeğimiz paylaşmak. Dostlarımızla meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduk. Ayrıca Kooperatifimiz lokalinde bütün Ramazan boyunca herkese açık iftar yemeğimiz vardır, katılımınız için teşekkür ediyorum’ dedi. 

 

Minibüs Kooperatifinin 10.geleneksle iftar yemeğine Rize-Pazarköy durağı dolmuşçuları ve ilçeden sürücüler misafir oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi