Rize'de Doğa için doğada kitap okudular

Eğitim 15.04.2019 - 11:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2548+ kez okundu.
 

Rize'de Doğa için doğada kitap okudular

RİZE’nin İkizdere ilçesinde düzenlenen 'Doğa için oku' etkinliğinde öğrenciler, yeşil doğanın içerisinde kitap okudu.   İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde ‘Doğa için oku’ etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, etkinlik için hazırladığı afişleri ilçeye asarak herkesi davet etti. Kitap okumanın önemi ile kitabın sadece okulda ve evde değil her yerde okunabileceği göstermek isteyen öğrenciler, yeşil örtüyle kaplı doğada kitap okudu. Çimlerin üzerine oturan, duvarlara yaslanan öğrenciler haftanın belirli günlerinde kitap okuyor.  Öğretmen Didem Ayça Karagöz, yapılan etkinlikte kitabın her zaman her yerde okunabileceğini göstermek istediklerini belirterek, “Okul olarak böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Öğrencilerimiz oldukça ilgi gösterdi. Olumlu tepkiler aldık. Bundan sonra kitap okumanın önemini her alanda söylemeye, anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

RİZE’nin İkizdere ilçesinde düzenlenen 'Doğa için oku' etkinliğinde öğrenciler, yeşil doğanın içerisinde kitap okudu.  

İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde ‘Doğa için oku’ etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, etkinlik için hazırladığı afişleri ilçeye asarak herkesi davet etti. Kitap okumanın önemi ile kitabın sadece okulda ve evde değil her yerde okunabileceği göstermek isteyen öğrenciler, yeşil örtüyle kaplı doğada kitap okudu. Çimlerin üzerine oturan, duvarlara yaslanan öğrenciler haftanın belirli günlerinde kitap okuyor. 

Öğretmen Didem Ayça Karagöz, yapılan etkinlikte kitabın her zaman her yerde okunabileceğini göstermek istediklerini belirterek, “Okul olarak böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Öğrencilerimiz oldukça ilgi gösterdi. Olumlu tepkiler aldık. Bundan sonra kitap okumanın önemini her alanda söylemeye, anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi