RİZE'DE DEVRİM BU BELEDİYEDE OLDU

Rize 06.11.2019 - 17:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2704+ kez okundu.
 

RİZE'DE DEVRİM BU BELEDİYEDE OLDU

Belediye seçimleri sonrasında,Türkiye de ve ilimizde bir çok  belediye baskanı,iktidar  olsun muhalefet belediyeleri olsun, hizmetleri dışında suni gündem yaratıp, kamuoyunun algısını (seçmenine ) mağduriyet edebiyat i ile oyaladigi günümüzde, IRize'de  1980 ihtilalinde bile Milli Selamet Partisi,  Refah Partisi, Saadet Partisi nin kalesi olarak  bilinen Merkez Kendirli Belde Belediyesinde Fidel CASTRO gibi devrim yapıp Belediye tabelasına  AK Parti Amblemini astıran Başkan Alaaddin SERDAR'i ziyaret ederek yapmış olduğu hizmetleri yerinde izleme fırsatı buldum. . Kendirli'ye geçmişte İŞİMDEN dolayı sık sık giden biri  olarak,  Beldenin  adeta yeniden inşa edildiği gözle görülür şekilde belli oluyor. Çocuk oyun parkları, Dekoratif Aydinlatılmıs Caddeler, Atik su , yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapısı hizmete sokulmus, Modern çöp kutuları, bir çok İl Belediyesinde bulunmayan makina parki ile birlikte de, Belde Gençlerine kısa zaman içinde hizmet verecek modern stadyum, bütün dere ıslah çalışmaları ,Her mahallenin parke beton asfaltlamasının  yapılması, Bayanlar için halk eğitimle birlikte ortaklasarak sosyal çalışmalar etkinliklerin düzenlenmesi İle birlikte  Başkan Serdar'in reklamdan uzak sadece hizmet noktasında çalışmalar yaptığıni gözlemledim. .Elestirirel  yaklaştığım Başkan  Serdar'a Belde yolunun başlangıcının  Beldeye girişinin yakışıksız olduğu yönündedeki eleştirimi ,espriyle gözünden bir şey kaçmıyor söyleminde bulunup, bütün kamulastirmaların yapıldığını, devlet memurlarının yazım hatasından kaynaklanan gecikme olduğunu ifade ederek ,kısa zaman içinde karayollara agi içinde olan Belde yolu ve geçiş yolunun yapımına  başlanacağını ifade etti. Her konuda açık ifadelerde bulunan baskanin İstanbul günlerindeki Kendirli standına Sayın Cumhurbaşkanımızı agirlamasi Ilimiz insanının  orda olan şöleni bizzat kendi şahsi becerisiyle  basın yayın organiyla bizlere aktarması hem beldesinin reklamı bakımından hem de bizlerin haber alma noktasında muhteşem bir girişim  olmuştur.  Bu duyarliligindan ötürü Başkanı tebrik eder, bizzat bu konuda yetersiz olan burokratlarımıza lütfen lütfen işinizin hakkını verin diyorum. Zaman zaman ilimizin diğer iktidar veya muhalefet belediyelerini  ayırt etmeden  ilçe ve belde belediye başkanlarımızın hizmetlerini yerinde inceleyip hizmetlerini nezih ilimiz insanlarına aktarmaya calisacağım   SAYGILARIMLA.

Belediye seçimleri sonrasında,Türkiye de ve ilimizde bir çok  belediye baskanı,iktidar  olsun muhalefet belediyeleri olsun, hizmetleri dışında suni gündem yaratıp, kamuoyunun algısını (seçmenine ) mağduriyet edebiyat i ile oyaladigi günümüzde, IRize'de  1980 ihtilalinde bile Milli Selamet Partisi,  Refah Partisi, Saadet Partisi nin kalesi olarak  bilinen Merkez Kendirli Belde Belediyesinde Fidel CASTRO gibi devrim yapıp Belediye tabelasına  AK Parti Amblemini astıran Başkan Alaaddin SERDAR'i ziyaret ederek yapmış olduğu hizmetleri yerinde izleme fırsatı buldum. .



Kendirli'ye geçmişte İŞİMDEN dolayı sık sık giden biri  olarak,  Beldenin  adeta yeniden inşa edildiği gözle görülür şekilde belli oluyor. Çocuk oyun parkları, Dekoratif Aydinlatılmıs Caddeler, Atik su , yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapısı hizmete sokulmus, Modern çöp kutuları, bir çok İl Belediyesinde bulunmayan makina parki ile birlikte de, Belde Gençlerine kısa zaman içinde hizmet verecek modern stadyum, bütün dere ıslah çalışmaları ,Her mahallenin parke beton asfaltlamasının  yapılması, Bayanlar için halk eğitimle birlikte ortaklasarak sosyal çalışmalar etkinliklerin düzenlenmesi İle birlikte  Başkan Serdar'in reklamdan uzak sadece hizmet noktasında çalışmalar yaptığıni gözlemledim. .Elestirirel  yaklaştığım Başkan  Serdar'a Belde yolunun başlangıcının  Beldeye girişinin yakışıksız olduğu yönündedeki eleştirimi ,espriyle gözünden bir şey kaçmıyor söyleminde bulunup, bütün kamulastirmaların yapıldığını, devlet memurlarının yazım hatasından kaynaklanan gecikme olduğunu ifade ederek ,kısa zaman içinde karayollara agi içinde olan Belde yolu ve geçiş yolunun yapımına  başlanacağını ifade etti.


Her konuda açık ifadelerde bulunan baskanin İstanbul günlerindeki Kendirli standına Sayın Cumhurbaşkanımızı agirlamasi Ilimiz insanının  orda olan şöleni bizzat kendi şahsi becerisiyle  basın yayın organiyla bizlere aktarması hem beldesinin reklamı bakımından hem de bizlerin haber alma noktasında muhteşem bir girişim  olmuştur. 


Bu duyarliligindan ötürü Başkanı tebrik eder, bizzat bu konuda yetersiz olan burokratlarımıza lütfen lütfen işinizin hakkını verin diyorum.


Zaman zaman ilimizin diğer iktidar veya muhalefet belediyelerini  ayırt etmeden  ilçe ve belde belediye başkanlarımızın hizmetlerini yerinde inceleyip hizmetlerini nezih ilimiz insanlarına aktarmaya calisacağım

 

SAYGILARIMLA.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi