RİZE'DE DEV BİR YATIRIM DAHA. İHALE 30 HAZİRANDA

Spor 06.06.2020 - 07:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2775+ kez okundu.
 

RİZE'DE DEV BİR YATIRIM DAHA. İHALE 30 HAZİRANDA

ÇAYELİ SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR Çayeli ilçemiz son dönemlerde Merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımlarla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu minvalde AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Sn. İshak KARAHAN’dan müjdeli bir haber daha geldi, Sn. KARAHAN yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; İlçemize kazandırmaya söz vermiş olduğumuz ve içerisinde 1 ad Kapalı Spor Salonu, 1 ad Sentetik Çim Futbol Sahası, 2000 kişi Kapasiteli Yeni Tribün ve Çevre Düzenlemeleri olan Spor Kompleksi Projemiz 30 Haziran’da ihaleye çıkmak üzere ilana çıkmıştır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.  Yaklaşık 30 Milyon TL’ye mal olacak böylesine devasa bir projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn M.Muharrem Kasapoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Sn Hayati Yazıcı, Eskimeyen Bakanımız Sn Osman Aşkın Bak ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn Muhammet Avcı olmak üzere emeği geçen herkese Çayelim adına şükranlarımızı sunarım. Herşey Çayeli için... İshak KARAHAN AK Parti Çayeli İlçe Başkanı

ÇAYELİ SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR


Çayeli ilçemiz son dönemlerde Merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımlarla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu minvalde AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Sn. İshak KARAHAN’dan müjdeli bir haber daha geldi, Sn. KARAHAN yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;


İlçemize kazandırmaya söz vermiş olduğumuz ve içerisinde 1 ad Kapalı Spor Salonu, 1 ad Sentetik Çim Futbol Sahası, 2000 kişi Kapasiteli Yeni Tribün ve Çevre Düzenlemeleri olan Spor Kompleksi Projemiz 30 Haziran’da ihaleye çıkmak üzere ilana çıkmıştır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. 


Yaklaşık 30 Milyon TL’ye mal olacak böylesine devasa bir projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn M.Muharrem Kasapoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Sn Hayati Yazıcı, Eskimeyen Bakanımız Sn Osman Aşkın Bak ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn Muhammet Avcı olmak üzere emeği geçen herkese Çayelim adına şükranlarımızı sunarım.


Herşey Çayeli için...


İshak KARAHAN
AK Parti Çayeli İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi