RİZE'DE DENETİMLERE VALİ DE KATILDI

Rize 10.09.2020 - 19:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2515+ kez okundu.
 

RİZE'DE DENETİMLERE VALİ DE KATILDI

Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığımız tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak denetimler gerçekleştirildi. Rize’de denetimler Rize Valisi Kemal Çeber öncülüğünde, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, idari kurum müdürleri, muhtarlar ve kolluk kuvvetleri personelinin de katılımı ile tüm il genelinde gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan denetimlerde, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar gibi yeme­içme ve eğlence yerleri olmak üzere, konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber, internet kafe, ticari taksiler, taksi durakları ve piknik alanlarını kapsayacak şekilde gerçekleştirildi. “ Daha güzel yarınlar için hepimiz kurallara uymalıyız. ” Vali Çeber denetimler sonrası yaptığı değerlendirmede; “ Son dönemde Covid-19 vaka sayısında ki yaşanan artışı hepimiz görmekteyiz. Kontrollü normalleşme süreci içerisinde bulunuyor olmamız riskleri atlatmış olduğumuz anlamına gelmez. Aksine bu dönemde daha çok dikkat etmeli, kurallara uyma noktasında kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için daha hassas davranmalıyız. “ ifadelerini kullandı.

Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığımız tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak denetimler gerçekleştirildi.


Rize’de denetimler Rize Valisi Kemal Çeber öncülüğünde, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, idari kurum müdürleri, muhtarlar ve kolluk kuvvetleri personelinin de katılımı ile tüm il genelinde gerçekleştirildi.


İl genelinde yapılan denetimlerde, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar gibi yeme­içme ve eğlence yerleri olmak üzere, konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber, internet kafe, ticari taksiler, taksi durakları ve piknik alanlarını kapsayacak şekilde gerçekleştirildi.


“ Daha güzel yarınlar için hepimiz kurallara uymalıyız. ”


Vali Çeber denetimler sonrası yaptığı değerlendirmede; “ Son dönemde Covid-19 vaka sayısında ki yaşanan artışı hepimiz görmekteyiz.


Kontrollü normalleşme süreci içerisinde bulunuyor olmamız riskleri atlatmış olduğumuz anlamına gelmez. Aksine bu dönemde daha çok dikkat etmeli, kurallara uyma noktasında kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için daha hassas davranmalıyız. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi