Rize'de Dağ Keçisi ihaleye çıktı en fazla 2 adet

Rize 07.06.2019 - 09:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2769+ kez okundu.
 

Rize'de Dağ Keçisi ihaleye çıktı en fazla 2 adet

Kaçkar Dağlarının Rize İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerindeki avlak alanlarında Çengel boynuzlu Dağ Keçisini avlama 7400 TL muhammen bedelle ihaleye çıktı.  Orman Tarım Bakanlığına bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar X11.Bölge Müdürlüğü Rize Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ihalede İkizdere ve Çamlıhemşin ilçeleri avlak alanı ilan edilen alanda avlanma yapılabilecek. Çengelli Dağ Keçisinin Çamlıhemşin Kaçkar Devlet Avlağı bölgesinde 58 bin hektarlık bir alanda avlanılabileceği ve 7400 TL. Muhammen bedelle en fazla 2 Dağ keçisi avlanması şart koşulmuş. İkizdere ilçesinin Cimil Devlet avlağında ise 42 bin hektarlık alanda yine 2 Dağ keçisi olmak kaydıyla 8.100 TL muhammen bedelle avlanmanın ihaleye çıktığı duyuruldu.  Avlanma ihalesi 11.6.2019 tarihinde Rize Şube Müdürlüğünde yapılacak. 

Kaçkar Dağlarının Rize İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerindeki avlak alanlarında Çengel boynuzlu Dağ Keçisini avlama 7400 TL muhammen bedelle ihaleye çıktı. 


Orman Tarım Bakanlığına bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar X11.Bölge Müdürlüğü Rize Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ihalede İkizdere ve Çamlıhemşin ilçeleri avlak alanı ilan edilen alanda avlanma yapılabilecek. Çengelli Dağ Keçisinin Çamlıhemşin Kaçkar Devlet Avlağı bölgesinde 58 bin hektarlık bir alanda avlanılabileceği ve 7400 TL. Muhammen bedelle en fazla 2 Dağ keçisi avlanması şart koşulmuş. İkizdere ilçesinin Cimil Devlet avlağında ise 42 bin hektarlık alanda yine 2 Dağ keçisi olmak kaydıyla 8.100 TL muhammen bedelle avlanmanın ihaleye çıktığı duyuruldu. 


Avlanma ihalesi 11.6.2019 tarihinde Rize Şube Müdürlüğünde yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi