RİZE'DE COVİD-19 HASTA SAYISI KORKUTUYOR.

Sağlık 19.07.2020 - 13:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2438+ kez okundu.
 

RİZE'DE COVİD-19 HASTA SAYISI KORKUTUYOR.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı televizyon programında Rize'de Koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören hasta sayısını açıkladı. Rize'de özel bir TV'de Perspektif programında 19 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Rize'deki son Koronavirüs tablosu hakkında bilgi veren Milletvekili Avcı, bugüne kadar Rize'de 26 bin 538 kişiye test yapıldığını söyledi. Rize'de ilk vakanın görüldüğü günden itibaren 380 kişide koronavirüs tespit edildiğini ve 285 kişinin tedavilerini tamamlayarak taburcu olduğunu belirten Avcı, 13 vatandaşın ise hayatını kaybettiğini ifade etti. 18 Temmuz Cuma günü 560 test yapıldığını ve 15 yeni vakanın tespit edildiğini belirten Avcı, 2 hastanın yoğun bakımda yattığını, bir hastanın entübe olduğunu ve toplamda 82 vatandaşın koronavirüs tedavisi gördüğünü ifade etti. Milletvekili Avcı, 18 Temmuz günü 13 hastanın ise tedavisini başarıyla tamamlayarak taburcu olduğunu belirtti.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı televizyon programında Rize'de Koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören hasta sayısını açıkladı.


Rize'de özel bir TV'de Perspektif programında 19 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Rize'deki son Koronavirüs tablosu hakkında bilgi veren Milletvekili Avcı, bugüne kadar Rize'de 26 bin 538 kişiye test yapıldığını söyledi.


Rize'de ilk vakanın görüldüğü günden itibaren 380 kişide koronavirüs tespit edildiğini ve 285 kişinin tedavilerini tamamlayarak taburcu olduğunu belirten Avcı, 13 vatandaşın ise hayatını kaybettiğini ifade etti.


18 Temmuz Cuma günü 560 test yapıldığını ve 15 yeni vakanın tespit edildiğini belirten Avcı, 2 hastanın yoğun bakımda yattığını, bir hastanın entübe olduğunu ve toplamda 82 vatandaşın koronavirüs tedavisi gördüğünü ifade etti.


Milletvekili Avcı, 18 Temmuz günü 13 hastanın ise tedavisini başarıyla tamamlayarak taburcu olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi