Rize'de Çok renkli Tübitak Bilim Fuarı

Eğitim 02.05.2019 - 12:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2218+ kez okundu.
 

Rize'de Çok renkli Tübitak Bilim Fuarı

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI VE ALAN TANITIM FUARI AÇILIŞI   Rize’nin marka okulu Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tübitak 4006 Bilim Fuarını 26 projeyle sunmanın mutluluğunu yaşıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan MİDİLLİ, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin açılışını gerçekleştirdiği fuar katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.   Aynı zamanda okulda bulunan ülkemizin gözde meslek alanları olan Bilişim Teknolojileri, Elektrik- Elektronik Teknolojileri , Gıda Teknolojileri, Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri ve Mobilya Dekorasyon Tasarımı alanlarıda tanıtıldı. Rize Belediyesinden sağlanan araç desteği ile ilimizin orta okullarında okuyan 8. Sınıf öğrencilerinin fuar alanına getirilerek meslek liseli ağabeylerinin neler yapabildiklerini görme imkanını da bulmuş oldular.   Okul Müdürü Mustafa BAL yaptığı açıklamada ;Gençlerimize bu imkanları sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, TÜBİTAK kurumuna, Okul Yönetimine, Proje Yürütücüsüne, Danışman Öğretmenlerimize, Alan Şeflerimize ve ülkemiz sanayisinin gelişmesine katkı sağlayacak olan sevgili öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. dedi.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI VE ALAN TANITIM FUARI AÇILIŞI
 

Rize’nin marka okulu Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tübitak 4006 Bilim Fuarını 26 projeyle sunmanın mutluluğunu yaşıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan MİDİLLİ, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin açılışını gerçekleştirdiği fuar katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

 

Aynı zamanda okulda bulunan ülkemizin gözde meslek alanları olan Bilişim Teknolojileri, Elektrik- Elektronik Teknolojileri , Gıda Teknolojileri, Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri ve Mobilya Dekorasyon Tasarımı alanlarıda tanıtıldı. Rize Belediyesinden sağlanan araç desteği ile ilimizin orta okullarında okuyan 8. Sınıf öğrencilerinin fuar alanına getirilerek meslek liseli ağabeylerinin neler yapabildiklerini görme imkanını da bulmuş oldular.

 

Okul Müdürü Mustafa BAL yaptığı açıklamada ;Gençlerimize bu imkanları sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, TÜBİTAK kurumuna, Okul Yönetimine, Proje Yürütücüsüne, Danışman Öğretmenlerimize, Alan Şeflerimize ve ülkemiz sanayisinin gelişmesine katkı sağlayacak olan sevgili öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi