RİZE'DE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Spor 09.01.2020 - 09:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3473+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Rize Merkez Atatürk Ortaokulu kız -erkek basketbol takımlarının çifte şampiyonluk başarısı  Rize Merkez Atatürk Ortaokulu Müdürü Engin MAHMUTOĞLU yaptığı açıklamada ; okulumuz basketbol branşında 2019-2020 yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde çifte şampiyonluk yaşayarak son 5 yılda 10’uncu şampiyonluğunu elde etti.  Hazırlık sürecinde  desteklerinden dolayı Basketbol İl Temsilcisi Sabri TERZİ’ye, sağladığı imkanlar için Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz.  Ayrıca  başarıda emeği geçen öğrencilerimize ve onları yetiştiren antrenörlerimiz Cemil KILIÇ ,Mehmet KAPUTOĞLU ve yardımcı antrenörlerimiz Engin Gökhan ERGÜN ve Zafer Gökmen ATAKAN’a teşekkür ediyor.   18-21 şubat tarihlerinde ilimizde düzenlenecek olan bölge şampiyonluğu müsabakalarında takımlarımızın Rize’mizi başarıyla temsil ederek geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız bölge şampiyonluklarına bir yenisini katacağına inanıyoruz.   

Rize Merkez Atatürk Ortaokulu kız -erkek basketbol takımlarının çifte şampiyonluk başarısı 


Rize Merkez Atatürk Ortaokulu Müdürü Engin MAHMUTOĞLU yaptığı açıklamada ; okulumuz basketbol branşında 2019-2020 yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde çifte şampiyonluk yaşayarak son 5 yılda 10’uncu şampiyonluğunu elde etti. 


Hazırlık sürecinde  desteklerinden dolayı Basketbol İl Temsilcisi Sabri TERZİ’ye, sağladığı imkanlar için Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz.  Ayrıca  başarıda emeği geçen öğrencilerimize ve onları yetiştiren antrenörlerimiz Cemil KILIÇ ,Mehmet KAPUTOĞLU ve yardımcı antrenörlerimiz Engin Gökhan ERGÜN ve Zafer Gökmen ATAKAN’a teşekkür ediyor.  


18-21 şubat tarihlerinde ilimizde düzenlenecek olan bölge şampiyonluğu müsabakalarında takımlarımızın Rize’mizi başarıyla temsil ederek geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız bölge şampiyonluklarına bir yenisini katacağına inanıyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi