Rize'de çarşının göbeğinde başına Kaya Parçası Düştü.

Rize 03.06.2019 - 01:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2719+ kez okundu.
 

Rize'de çarşının göbeğinde başına Kaya Parçası Düştü.

Rize Atatürk Caddesi'nde bu akşam saat 22.00 dolaylarında bir özel kuruluşa ait olan ve harfiyat çalışması yapılan binada,yeterli güvenlik önlemi alınmadığından dolayı, yoldan geçen bir kadının başına büyük bir kaya parçası düştü... İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ? Bu akşam saat 22.00  dolaylarında Rize Atatürk Caddesi'nde büyük bir skandal olay yaşandı! Özel bir kuruluşa ait olan ve inşaat hafriyat çalışması yapılan binada, yeterli uyarıcı ve koruyucu önlem alınmadığından dolayı,yoldan geçen bir kadının başına büyük bir taş parçası düştü. Olayı gören vatandaşların 112 acile haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen ambulansla yaralanan kadın, Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Duygularını ifade eden vatandaş ve esnaflar: Gerekli güvenlik önlemi ve uyarılar yapılmadığından dolayı maalesef bir vatandaşımız mutlak bir ölümden döndü ! İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ? Bu akşam bu kadın ölseydi bunun kim verecekti diyerek duygularını ifade ettiler.

Rize Atatürk Caddesi'nde bu akşam saat 22.00 dolaylarında bir özel kuruluşa ait olan ve harfiyat çalışması yapılan binada,yeterli güvenlik önlemi alınmadığından dolayı, yoldan geçen bir kadının başına büyük bir kaya parçası düştü...


İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ?


Bu akşam saat 22.00  dolaylarında Rize Atatürk Caddesi'nde büyük bir skandal olay yaşandı!


Özel bir kuruluşa ait olan ve inşaat hafriyat çalışması yapılan binada, yeterli uyarıcı ve koruyucu önlem alınmadığından dolayı,yoldan geçen bir kadının başına büyük bir taş parçası düştü.


Olayı gören vatandaşların 112 acile haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen ambulansla yaralanan kadın, Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Duygularını ifade eden vatandaş ve esnaflar: Gerekli güvenlik önlemi ve uyarılar yapılmadığından dolayı maalesef bir vatandaşımız mutlak bir ölümden döndü !


İnsan hayatı bu kadar ucuz mu ? Bu akşam bu kadın ölseydi bunun kim verecekti diyerek duygularını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi