RİZE'DE BU TAKSİ ÜCRETSİZ . BAKIN KİMLERE

Rize 30.01.2020 - 09:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2140+ kez okundu.
 

RİZE'DE BU TAKSİ ÜCRETSİZ . BAKIN KİMLERE

Artvinli Taksici İbrahim Kırçiçek aracıyla taşıdığı Şehit aileleri ev Gazilerden para almadığını söyledi. Taksisinin bagaj kapağına ’bu araç ŞEHİT ve GAZİ ailelerine ÜCRETSİZDİR ’diye yazdırarak hizmet yaptığını söyleyen genç Taksici İbrahim Kırçiçek’Şehit ailelerine ve Gazilerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Vatanı için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimiz ve yaralı dönen gazilerimiz olmasaydı biz burada rahat çalışamaz ve yaşayamazdık. Allah nasip etti taksi sahibi oldum. Arabamla şehir içinde sınır olmaksızın hiçbir ücret almadan bedavaya şehit yakını ve gazi taşıma yapıyorum. Şehit yakınlarından tanıdıklarıma bir şey sormuyorum ama tanımadıklarım Valiliklerin verdiği Şehit Yakını kartını gösterdiklerinde hemen istedikleri yere taşıyorum. Yaptığım çok bir şey değil. Keşke imkânım olsa daha büyük hizmetler yapabilsem. Şehitlerin hakkını ödeyemeyiz. Bu çalışmam çok ilgi çekti. Herkesin beğendiği bir çalışmam, aslında Şehit yakınları için birçok yeni yaptırımlarda yapılabilir ‘dedi.

Artvinli Taksici İbrahim Kırçiçek aracıyla taşıdığı Şehit aileleri ev Gazilerden para almadığını söyledi.


Taksisinin bagaj kapağına ’bu araç ŞEHİT ve GAZİ ailelerine ÜCRETSİZDİR ’diye yazdırarak hizmet yaptığını söyleyen genç Taksici İbrahim Kırçiçek’Şehit ailelerine ve Gazilerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Vatanı için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimiz ve yaralı dönen gazilerimiz olmasaydı biz burada rahat çalışamaz ve yaşayamazdık. Allah nasip etti taksi sahibi oldum. Arabamla şehir içinde sınır olmaksızın hiçbir ücret almadan bedavaya şehit yakını ve gazi taşıma yapıyorum. Şehit yakınlarından tanıdıklarıma bir şey sormuyorum ama tanımadıklarım Valiliklerin verdiği Şehit Yakını kartını gösterdiklerinde hemen istedikleri yere taşıyorum. Yaptığım çok bir şey değil. Keşke imkânım olsa daha büyük hizmetler yapabilsem. Şehitlerin hakkını ödeyemeyiz. Bu çalışmam çok ilgi çekti. Herkesin beğendiği bir çalışmam, aslında Şehit yakınları için birçok yeni yaptırımlarda yapılabilir ‘dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi