Rize'de Birlik Beraberlik Mesajları

Sendika 05.05.2019 - 10:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2799+ kez okundu.
 

Rize'de Birlik Beraberlik Mesajları

Türk Eğitim-Sen Fındıklı İlçe Temsilciliği, üyeleri ve aileleriyle birlikte, “birlik beraberlik ve dayanışma gecesi” düzenlendi.   Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceye çok sayıda davetli katıldı. Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU, Şube başkan yardımcıları Yekta Serdar CEBECİOĞLU ve Muhittin  ESİN’in de  teşrif ettiği gecede üyelerle fikir alış verişinde bulunuldu.   Gecede bir açıklama yapan Fındıklı İlçe Temsilcisi Alpaslan ÇOBAN, Türk Eğitim-Sen Fındıklı Temsilciliği olarak, eğitim çalışanlarıyla her konuda fikir alışverişinde bulunulduğunu, eğitim çalışanlarının her türlü sorunlarında karşılıksız ilgilenildiğini ve eğitim çalışanlarına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.  Alpaslan ÇOBAN, “Fındıklı Temsilciliği olarak, her geçen gün büyümekte olan Türk eğitim-sen camiasının bir parçası olmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu onurlu duruşumuz ve azmimiz sonucunda hedeflerimize ulaşacağımızdan kuşkumuz yoktur.” diyerek sözlerini tamamladı.  Gece, davetlilerin çalışmalarla ilgili iyi dilek ve temennileriyle sona erdi. 

Türk Eğitim-Sen Fındıklı İlçe Temsilciliği, üyeleri ve aileleriyle birlikte, “birlik beraberlik ve dayanışma gecesi” düzenlendi.  


Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceye çok sayıda davetli katıldı. Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU, Şube başkan yardımcıları Yekta Serdar CEBECİOĞLU ve Muhittin  ESİN’in de  teşrif ettiği gecede üyelerle fikir alış verişinde bulunuldu.  


Gecede bir açıklama yapan Fındıklı İlçe Temsilcisi Alpaslan ÇOBAN, Türk Eğitim-Sen Fındıklı Temsilciliği olarak, eğitim çalışanlarıyla her konuda fikir alışverişinde bulunulduğunu, eğitim çalışanlarının her türlü sorunlarında karşılıksız ilgilenildiğini ve eğitim çalışanlarına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 


Alpaslan ÇOBAN, “Fındıklı Temsilciliği olarak, her geçen gün büyümekte olan Türk eğitim-sen camiasının bir parçası olmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu onurlu duruşumuz ve azmimiz sonucunda hedeflerimize ulaşacağımızdan kuşkumuz yoktur.” diyerek sözlerini tamamladı. 


Gece, davetlilerin çalışmalarla ilgili iyi dilek ve temennileriyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi