Rize'de bir öğrencinin hayali gerçekleşti.

Eğitim 25.05.2019 - 18:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1943+ kez okundu.
 

Rize'de bir öğrencinin hayali gerçekleşti.

Rize İkizdere Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı ’hayaller gerçekleşiyor ’projesinde Hâkim olmak isteyen bir öğrencinin hayali gerçekleşti.  Atatürk İlköğretim Okulunda öğrencilerle bir araya geldiklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ‘’öğrencilerimiz hayal ağacı adını verdikleri bir proje yaptılar. Burada hayallerinde hangi meslek sahibi veya iş sahibi olmalarını istediklerini yazmalarını söylemiştik. Bu hayallerin birini sembolikte olsa gerçekleştirdik.    "Hayaller Gerçekleşiyor" Projesi kapsamında hâkim olmak isteyen ve bir hâkimle tanışmak isteyen öğrencimizle emekli Hâkim Hakan Akgül beyi buluşurduk. Öğrencimiz mutlu oldu. Bu buluşmanın mimarı, öğrencilerimize yakın ilgi ve alaka gösteren Anasınıfı öğretmeni Dilek Öner'e, proje yürütücüsü idarecilerimize ve özellikle davetimizi kabul eden emekli Hakim Hakan Akgül beyefendiye teşekkür ediyorum ’dedi. 

Rize İkizdere Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı ’hayaller gerçekleşiyor ’projesinde Hâkim olmak isteyen bir öğrencinin hayali gerçekleşti. 


Atatürk İlköğretim Okulunda öğrencilerle bir araya geldiklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz ‘’öğrencilerimiz hayal ağacı adını verdikleri bir proje yaptılar. Burada hayallerinde hangi meslek sahibi veya iş sahibi olmalarını istediklerini yazmalarını söylemiştik. Bu hayallerin birini sembolikte olsa gerçekleştirdik. 

 

"Hayaller Gerçekleşiyor" Projesi kapsamında hâkim olmak isteyen ve bir hâkimle tanışmak isteyen öğrencimizle emekli Hâkim Hakan Akgül beyi buluşurduk. Öğrencimiz mutlu oldu. Bu buluşmanın mimarı, öğrencilerimize yakın ilgi ve alaka gösteren Anasınıfı öğretmeni Dilek Öner'e, proje yürütücüsü idarecilerimize ve özellikle davetimizi kabul eden emekli Hakim Hakan Akgül beyefendiye teşekkür ediyorum ’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi