RİZE'DE BİR İLK. ÇİMLERE ZARAR VERDİ CEZAYI YEDİ.

Rize 01.01.2020 - 10:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1683+ kez okundu.
 

RİZE'DE BİR İLK. ÇİMLERE ZARAR VERDİ CEZAYI YEDİ.

Rize'de Belediye artık parklara sahip çıkıyor. Rize belediyesi Zabıta ekipleri Sahil bandında yaptıkları denetimlere aracını çimlerin üzerine park eden Z.S. isimli vatandaşın aracına çimlere zarar verdiği gerekçesiyle 320.00 TL  para cezası uyguladı. Ceza resmi yazı ile ilgili şaısa tebliğ edilirken Rize'de belkide ilk olduğunu düşünen vatandaş şaşkınlığını gizleyemezken , bir çok vatandaşta bu cezanın örnek olmasını dileyerek vatandaşların daha duyarlı davranması gerektiğini belirterek belediye'ye de parklara sahip çıktıkları için teşekkür ettiler.

Rize'de Belediye artık parklara sahip çıkıyor.


Rize belediyesi Zabıta ekipleri Sahil bandında yaptıkları denetimlere aracını çimlerin üzerine park eden Z.S. isimli vatandaşın aracına çimlere zarar verdiği gerekçesiyle 320.00 TL  para cezası uyguladı.


Ceza resmi yazı ile ilgili şaısa tebliğ edilirken Rize'de belkide ilk olduğunu düşünen vatandaş şaşkınlığını gizleyemezken , bir çok vatandaşta bu cezanın örnek olmasını dileyerek vatandaşların daha duyarlı davranması gerektiğini belirterek belediye'ye de parklara sahip çıktıkları için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi