Rize'de Bir ilçeye daha Doğalgaz

Rize 12.07.2019 - 20:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1776+ kez okundu.
 

Rize'de Bir ilçeye daha Doğalgaz

Doğalgaz Şehir içi Dağıtım Çalışmalarına Başlandı    Çayeli halkının müjdeyle beklediği haber Başkan İsmail Hakkı ÇİFTÇİ tarafından verildi. Yüklenici firma tarafından Şehir içi doğalgaz dağıtım hattı çalışmalarına başlandı.    Çayeli'nde daha önce başlanmış olan ve Karayolları tarafından durdurulan şehir içi dağıtım çalışmaları Başkan İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin girişimleri ve alınan meclis kararı sonucunda yeniden başladı.    Dün itibariyle Karayollarının yol tesliminin Çayeli Belediyesine yapılmasının ardından, yüklenici firma ilçenin Eskipazar Mahallesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü yanında dağıtım hattını döşemeye başladı.  Başkan İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yaptığı açıklamada;  “Bir süredir Karayolları tarafından durdurulmuş olan doğalgaz şehir içi dağıtım çalışmalarımıza Eskipazar Mahallesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü yanında başlamış durumdayız. Kara yollarıyla ilgili olan yol devir işlemlerinin gerçekleşmesi için yaptığımız girişimler olumlu sonuçlanmıştır. Çayeli’mizin bir an önce doğalgaza kavuşması için titizlikle çalıştığımızdan halkımızın hiçbir endişesi olmasın. İnşallah mümkün olduğunca en kısa sürede Çayeli Doğalgaza kavuşacaktır” dedi.     


Doğalgaz Şehir içi Dağıtım Çalışmalarına Başlandı 
 

Çayeli halkının müjdeyle beklediği haber Başkan İsmail Hakkı ÇİFTÇİ tarafından verildi. Yüklenici firma tarafından Şehir içi doğalgaz dağıtım hattı çalışmalarına başlandı. 

 

Çayeli'nde daha önce başlanmış olan ve Karayolları tarafından durdurulan şehir içi dağıtım çalışmaları Başkan İsmail Hakkı ÇİFTÇİ’nin girişimleri ve alınan meclis kararı sonucunda yeniden başladı. 
 

Dün itibariyle Karayollarının yol tesliminin Çayeli Belediyesine yapılmasının ardından, yüklenici firma ilçenin Eskipazar Mahallesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü yanında dağıtım hattını döşemeye başladı. 


Başkan İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yaptığı açıklamada; 


“Bir süredir Karayolları tarafından durdurulmuş olan doğalgaz şehir içi dağıtım çalışmalarımıza Eskipazar Mahallesi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü yanında başlamış durumdayız. Kara yollarıyla ilgili olan yol devir işlemlerinin gerçekleşmesi için yaptığımız girişimler olumlu sonuçlanmıştır. Çayeli’mizin bir an önce doğalgaza kavuşması için titizlikle çalıştığımızdan halkımızın hiçbir endişesi olmasın. İnşallah mümkün olduğunca en kısa sürede Çayeli Doğalgaza kavuşacaktır” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi