RİZE'DE BİNLERCE ÖĞRENCİ YETİŞTİRMİŞTİ

Vefat 20.11.2019 - 09:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2676+ kez okundu.
 

RİZE'DE BİNLERCE ÖĞRENCİ YETİŞTİRMİŞTİ

Rize Eğitim Camiası Yasta Rize Eğitim Camiasının Sevilen İsimlerinden  Rize İmam Hatip Lisesi emekli  Öğretmenlerinden Zeki Toprak Hayatını Kaybetti. Uzun yıllar Rize  İHL.de öğretmenleik ve idarecilik görevlende bulunan ve binlerce öğrenci yetiştiren Zeki Toprak, yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle  uzun süredir  tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Merhum  Toprak'ın cenazesi 20.11.2019 Çarşamba günü  ikindi namazının ardından Rize merkez Sahil Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Rize Merkez Güzelköy'de bulunan aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından Ahmet Minder, Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, Kurum müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, STK Başkan ve yöneticileriyle, Rize Eğitim Camiası çaışanları ve vatandaş katıldı. RizeninSesi ailesi olarak merhum hocamıza Allah'tan rahmet  ailesi, yakınları ve Rize Eğitim camiasına başsağılı ve  sabır diliyoruz.

Rize Eğitim Camiası Yasta

Rize Eğitim Camiasının Sevilen İsimlerinden  Rize İmam Hatip Lisesi emekli  Öğretmenlerinden Zeki Toprak Hayatını Kaybetti.

Uzun yıllar Rize  İHL.de öğretmenleik ve idarecilik görevlende bulunan ve binlerce öğrenci yetiştiren Zeki Toprak, yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle  uzun süredir  tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.


Merhum  Toprak'ın cenazesi 20.11.2019 Çarşamba günü  ikindi namazının ardından Rize merkez Sahil Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Rize Merkez Güzelköy'de bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından Ahmet Minder, Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, Kurum müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, STK Başkan ve yöneticileriyle, Rize Eğitim Camiası çaışanları ve vatandaş katıldı.


RizeninSesi ailesi olarak merhum hocamıza Allah'tan rahmet  ailesi, yakınları ve Rize Eğitim camiasına başsağılı ve  sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi