RİZE'DE BEKLENEN ATAMA

Rize 24.01.2020 - 16:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1862+ kez okundu.
 

RİZE'DE BEKLENEN ATAMA

ÇAYKUR’UN YENİ MAKİNE DAİRE BAŞKANI HALİS RAKICI OLDU  Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün birçok fabrikalarında yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla tanınan, en son olarak Çaykur İşletme ve Üretim Dairesi Başkanlığı Başuzmanlık görevinde bulunan Halis RAKICI, Çaykur Makine Dairesi Başkanı Bayram SEKMEN’in emekliliğinin ardından, Çaykur Makine Dairesinin Başkanlığına vekaleten atan kişi oldu.  Makine Mühendisi Halis RAKICI kimdir? 1960 yılında, Rize’nin İyidere İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İyidere İlçesinde, Lise öğrenimini İstanbul Pertevniyal Lisesinde tamamladı. Ardından kazandığı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliğinden,  1983 yılında Makine Mühendisi olarak mezun oldu.  1984-1985 yılları arasında, Tekirdağ ilinin Çorlu İlçesinde askerliğini yedek subay olarak tamamladı. 1986 yılında Çaykur Gündoğdu Çay Fabrikasında Makine Mühendisi olarak göreve başladı. Sonrasında, Çaykur’un değişik çay fabrikalarında Kısım Müdürü, Müdür Yardımcısı ve 2005 yılında sırasıyla, Salarha (Çaykent) ve Gündoğdu Çay Fabrikalarında Müdürlük görevlerinde bulundu. 2008 yılında, Çaykur 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikasına Müdürü olarak atandı. Bu görevi dört yıl yürüttükten sonra, İşletme ve Üretim Başkanlığında Başuzman olarak görev yaparken, Çaykur Makine Dairesi Başkanlığından emekli olan, Bayram Sekmen’ın yerine atanan, Çaykur’un yeni Makine Dairesi Başkanı oldu. Evli ve 3 Çocuk babası Halis Rakıcı’nın, Çaykur Makine Dairesi Başkanlığına atanması, Rize’de sevinçle karşılandı

ÇAYKUR’UN YENİ MAKİNE DAİRE BAŞKANI HALİS RAKICI OLDU 


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün birçok fabrikalarında yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla tanınan, en son olarak Çaykur İşletme ve Üretim Dairesi Başkanlığı Başuzmanlık görevinde bulunan Halis RAKICI, Çaykur Makine Dairesi Başkanı Bayram SEKMEN’in emekliliğinin ardından, Çaykur Makine Dairesinin Başkanlığına vekaleten atan kişi oldu. 


Makine Mühendisi Halis RAKICI kimdir? 1960 yılında, Rize’nin İyidere İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İyidere İlçesinde, Lise öğrenimini İstanbul Pertevniyal Lisesinde tamamladı. Ardından kazandığı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliğinden,  1983 yılında Makine Mühendisi olarak mezun oldu.  1984-1985 yılları arasında, Tekirdağ ilinin Çorlu İlçesinde askerliğini yedek subay olarak tamamladı. 1986 yılında Çaykur Gündoğdu Çay Fabrikasında Makine Mühendisi olarak göreve başladı. Sonrasında, Çaykur’un değişik çay fabrikalarında Kısım Müdürü, Müdür Yardımcısı ve 2005 yılında sırasıyla, Salarha (Çaykent) ve Gündoğdu Çay Fabrikalarında Müdürlük görevlerinde bulundu. 2008 yılında, Çaykur 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikasına Müdürü olarak atandı. Bu görevi dört yıl yürüttükten sonra, İşletme ve Üretim Başkanlığında Başuzman olarak görev yaparken, Çaykur Makine Dairesi Başkanlığından emekli olan, Bayram Sekmen’ın yerine atanan, Çaykur’un yeni Makine Dairesi Başkanı oldu. Evli ve 3 Çocuk babası Halis Rakıcı’nın, Çaykur Makine Dairesi Başkanlığına atanması, Rize’de sevinçle karşılandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi