RİZE'DE BAYANLARA ROL MODEL OLABİLECEK BAYAN BİR GİRİŞİMCİ

Rize 27.05.2020 - 23:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1710+ kez okundu.
 

RİZE'DE BAYANLARA ROL MODEL OLABİLECEK BAYAN BİR GİRİŞİMCİ

Rize'de kadın girişimciler hızla artıyor.   Gecmis yıllarda Rize'de  kadın girişimciler sadece Bayan kuaför, Bayan Terzisi gibi ticari faliyetlerini sürdürürlerken son yıllarda  hemen hemen her sektörde imzalarını atmaya başladılar. Ticaret sektöründe erkeklerin hegomanyasinda olan reklam sektörünün yanında düğün,  açılış gibi tircari  faaliyet içinde olan Fatma KARASULEYMANOĞLU bunun en çarpıcı  orneklerinden birir. Küçük yaştan bu yana  ticaretle uğraştığını ifade eden Fatma KARASÜLEYMANOĞLU ilk ticari faliyetini Gelinlik giyimi üzerine açtığını sonraki yıllarda organizasyon ve reklam işlerinede girdiğini belirterek, ticarete  Rahmetli babasının  (Belediyenin bir çok kısmında müdürlük yapan Rahmetli Salih AKSOY) teşvikiyle başladığını sonraki yıllarda siyasete atıldığını ve Ak Parti'nin Kadın kollarından Başlayarak Başkan yardımcılığı na kadar nefer gibi hizmet verdiğini ifade etti. Bir  kadın olarak ben ve benim gibi hemcinslerim mücadele ve azimli oldukları sürece her sektörde başarılı olabileceklerini belirten Başkan Fatma KARASÜLEYMANOĞLU  bütün kadınların hiç çekinmeden  iddiali olduklari her alanda  ticaret yapabileceklerini , Devletimizin ve hukumetimizin de kadınlara bu konuda pozitif ayrımcılık yaptığını söyledi. Erkek mesleği olarak bilinen REKLAMCILIK alınında Rize'de başarılı işlere imza atan KARASÜLEYMANOĞLU'nun Rize'deki bayan girişimcilere örnek olmasını diliyoruz.

Rize'de kadın girişimciler hızla artıyor.
 

Gecmis yıllarda Rize'de  kadın girişimciler sadece Bayan kuaför, Bayan Terzisi gibi ticari faliyetlerini sürdürürlerken son yıllarda  hemen hemen her sektörde imzalarını atmaya başladılar.


Ticaret sektöründe erkeklerin hegomanyasinda olan reklam sektörünün yanında düğün,  açılış gibi tircari  faaliyet içinde olan Fatma KARASULEYMANOĞLU bunun en çarpıcı  orneklerinden birir.


Küçük yaştan bu yana  ticaretle uğraştığını ifade eden Fatma KARASÜLEYMANOĞLU ilk ticari faliyetini Gelinlik giyimi üzerine açtığını sonraki yıllarda organizasyon ve reklam işlerinede girdiğini belirterek, ticarete  Rahmetli babasının  (Belediyenin bir çok kısmında müdürlük yapan Rahmetli Salih AKSOY) teşvikiyle başladığını sonraki yıllarda siyasete atıldığını ve Ak Parti'nin Kadın kollarından Başlayarak Başkan yardımcılığı na kadar nefer gibi hizmet verdiğini ifade etti.


Bir  kadın olarak ben ve benim gibi hemcinslerim mücadele ve azimli oldukları sürece her sektörde başarılı olabileceklerini belirten Başkan Fatma KARASÜLEYMANOĞLU  bütün kadınların hiç çekinmeden  iddiali olduklari her alanda  ticaret yapabileceklerini , Devletimizin ve hukumetimizin de kadınlara bu konuda pozitif ayrımcılık yaptığını söyledi.


Erkek mesleği olarak bilinen REKLAMCILIK alınında Rize'de başarılı işlere imza atan KARASÜLEYMANOĞLU'nun Rize'deki bayan girişimcilere örnek olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi