Rize'de Başkanı Tehdit eden şahsın kimliği belli oldu

Rize 18.08.2019 - 15:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1936+ kez okundu.
 

Rize'de Başkanı Tehdit eden şahsın kimliği belli oldu

Rize’nin Çayeli İlçesi  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, geçtiğimiz Cuma günü  kendisine akrabası aracılığı ile bir tehdit mektubu gönderildiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış ve mektubu gönderene cevap vermişti. Çayeli Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’yi tehdit edenin Çayeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aziz Baltacı oldıuğunun tespit edildiği ifade edilerek, “Malumunuz üzere Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ kamuoyu ile kendisinin tehdit edildiği ile ilgili bir video paylaşmıştı. Başkanımız savcılığa suç duyurusunda bulunarak suçlunun biran önce bulunması İçin gerekli girişimlerde bulundu. Posta yolu ile gönderilen tehdit mektubu kamera kayıtları ile yapılan incelemeler sonucu ilçemiz sivil toplum kuruluşu temsilcisi (Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı) Aziz BaltacıI’nın Başkanımızı tehdit ettiği tespit edilmiştir. Şikayet üzerine savcılık gerekli işlemleri yapmaktadır.” denildi

Rize’nin Çayeli İlçesi  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, geçtiğimiz Cuma günü  kendisine akrabası aracılığı ile bir tehdit mektubu gönderildiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış ve mektubu gönderene cevap vermişti.


Çayeli Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’yi tehdit edenin Çayeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aziz Baltacı oldıuğunun tespit edildiği ifade edilerek, “Malumunuz üzere Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ kamuoyu ile kendisinin tehdit edildiği ile ilgili bir video paylaşmıştı.


Başkanımız savcılığa suç duyurusunda bulunarak suçlunun biran önce bulunması İçin gerekli girişimlerde bulundu. Posta yolu ile gönderilen tehdit mektubu kamera kayıtları ile yapılan incelemeler sonucu ilçemiz sivil toplum kuruluşu temsilcisi (Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı) Aziz BaltacıI’nın Başkanımızı tehdit ettiği tespit edilmiştir.


Şikayet üzerine savcılık gerekli işlemleri yapmaktadır.” denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi