Rize'de Başarılı öğretmenlere ödül

Eğitim 09.04.2019 - 18:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2417+ kez okundu.
 

Rize'de Başarılı öğretmenlere ödül

ÇAYELİ’NDE BAŞARILI BULUNAN ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ   Rize'nin Çayeli ilçesinde başarılı bulunan öğretmenler İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından ödüllendirildi.   Çayeli ilçesinde başarılı bulunan yaklaşık 48 öğretmene Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen ödül töreni ile İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından başarı belgeleri takdim edildi. Kaymakam ÖZTÜRK, ödüllendirdikleri eğitimcilerin çevresine örnek gösterildiğini belirterek, “Başarılı olan öğretmenlerimizi takdir ediyor ve başarılarını taltif etmek istiyoruz. Bu başarılar Kaymakamlık olarak bizleri çok mutlu etti. Eğitim konusunda yürütülen çalışmaların meyvelerini öğretmenlerimiz sayesinde görme imkânı buluyoruz. Bunun için bütün öğretmenlerimizi kutluyoruz” dedi ve başarılı bulunan öğretmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleşen ödül törenine, İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve başarılı bulunan öğretmenler katıldı. 

ÇAYELİ’NDE BAŞARILI BULUNAN ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
 

Rize'nin Çayeli ilçesinde başarılı bulunan öğretmenler İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından ödüllendirildi.

 

Çayeli ilçesinde başarılı bulunan yaklaşık 48 öğretmene Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen ödül töreni ile İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından başarı belgeleri takdim edildi. Kaymakam ÖZTÜRK, ödüllendirdikleri eğitimcilerin çevresine örnek gösterildiğini belirterek, “Başarılı olan öğretmenlerimizi takdir ediyor ve başarılarını taltif etmek istiyoruz. Bu başarılar Kaymakamlık olarak bizleri çok mutlu etti. Eğitim konusunda yürütülen çalışmaların meyvelerini öğretmenlerimiz sayesinde görme imkânı buluyoruz. Bunun için bütün öğretmenlerimizi kutluyoruz” dedi ve başarılı bulunan öğretmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.


Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleşen ödül törenine, İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve başarılı bulunan öğretmenler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi