Rize'de Balkondan düşerek Hayatını kaybetti.

Vefat 08.05.2019 - 20:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3604+ kez okundu.
 

Rize'de Balkondan düşerek Hayatını kaybetti.

RİZE'de, oturduğu apartmanın 5'inci katındaki balkonundan iddiaya göre dengesini kaybederek düşen TEMA Vakfı Ardeşen Temsilcisi Mine Akkoyun Balcı (36), hayatını kaybetti.   Olay, saat 15.00 sıralarında Ardeşen ilçesi Fırtına Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre  oturduğu apartmanın 5'inci katındaki balkonunda dengesini kaybeden Mine Akkoyun Balcı, beton zemine düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Balcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Mine Akkoyun Balcı'nın cansız bedeni otopsi için Rize Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.   TEMA VAKFI ARDEŞEN TEMSİLCİSİYDİ   Çevre Mühendisi olan Mine Akkoyun Balcı bir süredir Tema Vakfı Ardeşen Temsilciliği görevini yürütüyordu. İlçede çok sayıda sosyal faaliyete öncülük eden Balcı, çocukların çevre bilinci ile yetişmelerini sağlamak amacıyla projeler yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Balcı'nın ölümü ilçeyi yasa boğdu. 

RİZE'de, oturduğu apartmanın 5'inci katındaki balkonundan iddiaya göre dengesini kaybederek düşen TEMA Vakfı Ardeşen Temsilcisi Mine Akkoyun Balcı (36), hayatını kaybetti.

 

Olay, saat 15.00 sıralarında Ardeşen ilçesi Fırtına Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre  oturduğu apartmanın 5'inci katındaki balkonunda dengesini kaybeden Mine Akkoyun Balcı, beton zemine düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Balcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Mine Akkoyun Balcı'nın cansız bedeni otopsi için Rize Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

TEMA VAKFI ARDEŞEN TEMSİLCİSİYDİ

 

Çevre Mühendisi olan Mine Akkoyun Balcı bir süredir Tema Vakfı Ardeşen Temsilciliği görevini yürütüyordu. İlçede çok sayıda sosyal faaliyete öncülük eden Balcı, çocukların çevre bilinci ile yetişmelerini sağlamak amacıyla projeler yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Balcı'nın ölümü ilçeyi yasa boğdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi