Rize'de Aynı yerde her gün bir kaza. VİDEO

Rize 14.10.2019 - 14:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1918+ kez okundu.
 

Rize'de Aynı yerde her gün bir kaza. VİDEO

Rize Merkez Menderes Bulvarı üzerinde İslampaşa Minbüs durakları yanındaki yaya geçidinde kazalar bir türlü bitmek bilmiyor.   Işık sistemi bulunmayan geçitte yaya önceliğine dikkat etmeyen bazı sürücüler kazalara sebebiyet vererek vatandaşların yaralanmasına sebep oluyor. Bu günde aynı yerde meydana gelen kazada yayaya çarpan araç sürücüsü  trafik ekiplerini beklemeden yayayı hastaneye götürmek isterken duyalı bir vatandaşın telefon kamerası ile görüntülendi. Bu tür kazaların yaşanmaması için biraz daha duyuarlıklık diyor ve yayalara daha fazla öncelik tanıınması   gerektiğinin akılardan  çıkarılmamasını  diliyoruz

Rize Merkez Menderes Bulvarı üzerinde İslampaşa Minbüs durakları yanındaki yaya geçidinde kazalar bir türlü bitmek bilmiyor.

 

Işık sistemi bulunmayan geçitte yaya önceliğine dikkat etmeyen bazı sürücüler kazalara sebebiyet vererek vatandaşların yaralanmasına sebep oluyor.


Bu günde aynı yerde meydana gelen kazada yayaya çarpan araç sürücüsü  trafik ekiplerini beklemeden yayayı hastaneye götürmek isterken duyalı bir vatandaşın telefon kamerası ile görüntülendi.


Bu tür kazaların yaşanmaması için biraz daha duyuarlıklık diyor ve yayalara daha fazla öncelik tanıınması   gerektiğinin akılardan  çıkarılmamasını  diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi