RİZE'DE AYDER'LE YARIŞACAK YENİ BİR TURİZM VADİSİ

Kültür 22.07.2020 - 14:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3149+ kez okundu.
 

RİZE'DE AYDER'LE YARIŞACAK YENİ BİR TURİZM VADİSİ

BAŞKAN TÜRÜT ALTERNATİF TURİZM BÖLGELERİNİ İNCELEDİ Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, oluşturmak istedikleri alternatif turizm bölgeleri kapsamında İkizdere Petran ve Meles yaylalarında yapılan imar planı çalışmalarını takip etti.  Rize İl Özel İdaresi bünyesinde İl Genel Meclisi İmar Komisyonunu tarafından sürdürülen İkizdere Petran ve Meles yaylaları imar planı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Türüt, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, İmar Komisyonu ve İmar müdüründen bilgi aldı.  Başkan Türüt incelemelerin ardından yaptığı açıklamada il genel meclisi olarak bu dönem turizme yönelik çalışmalara daha çok ağırlık vereceklerini ifade ederek “ilimiz, turizm potansiyeli açısından ülkemizin önde gelen illerinden bir tanesi. Bizler de meclis olarak bu potansiyeli etkin olarak kullanmak arzusundayız. Turizm anlamında göz bebeğimiz olan Ayder gibi alternatif turizm bölgeleri oluşturabilirsek turizmdeki çeşitliliği arttırmakla birlikte ilimizin turizm pastasından hak ettiği payı da almasını sağlamış oluruz. Bu anlamda büyük bir özveriyle çalışan Ar-Ge, Turizm ve İmar Komisyonlarımız ile birim müdürlerimiz ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TÜRÜT ALTERNATİF TURİZM BÖLGELERİNİ İNCELEDİ

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, oluşturmak istedikleri alternatif turizm bölgeleri kapsamında İkizdere Petran ve Meles yaylalarında yapılan imar planı çalışmalarını takip etti. 

Rize İl Özel İdaresi bünyesinde İl Genel Meclisi İmar Komisyonunu tarafından sürdürülen İkizdere Petran ve Meles yaylaları imar planı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Türüt, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, İmar Komisyonu ve İmar müdüründen bilgi aldı. 

Başkan Türüt incelemelerin ardından yaptığı açıklamada il genel meclisi olarak bu dönem turizme yönelik çalışmalara daha çok ağırlık vereceklerini ifade ederek “ilimiz, turizm potansiyeli açısından ülkemizin önde gelen illerinden bir tanesi. Bizler de meclis olarak bu potansiyeli etkin olarak kullanmak arzusundayız. Turizm anlamında göz bebeğimiz olan Ayder gibi alternatif turizm bölgeleri oluşturabilirsek turizmdeki çeşitliliği arttırmakla birlikte ilimizin turizm pastasından hak ettiği payı da almasını sağlamış oluruz. Bu anlamda büyük bir özveriyle çalışan Ar-Ge, Turizm ve İmar Komisyonlarımız ile birim müdürlerimiz ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi