Rize'de ATATÜRK adını KAMUYA ZARARLI gören anlayışa teslim olmayacağız..

Siyaset 27.07.2019 - 22:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2209+ kez okundu.
 

Rize'de ATATÜRK adını KAMUYA ZARARLI gören anlayışa teslim olmayacağız..

"ATATÜRK " adını "KAMUYA ZARARLI" GÖREN ANLAYIŞA TESLİM OLMAYACAĞIZ.... Fındıklı Belediye Meclisi 08.07.2019 tarih meclis oturumunda 8 Evet 3 Hayır oyu ile (1 AKP 'li meclis üyesi katılmadı) "FINDIKLI MİLLET BAHÇESİ" ismini "100.YIL ATATÜRK PARKI" , "FINDIKLI MİLLET KIRAATHANESİ " ismini" KAZIM KOYUNCU KÜLTÜR VE SANAT EVİ" olarak değiştirilmesi kararı almıştır. Alınan karar Fındıklı Kaymakamlığı tarafından KAMU YARARI GÖRÜLMEDİĞİNDEN ONAYLANMAYARAK iade edilmiştir.   Millet Parkı, seçime dönük siyasi bir söylemin ifadesidir. Fındıklı Belediyesi borçlandırılarak yapılmıştır. 31 Mart 2019 tarihinde seçilen Fındıklı Belediye Meclisinin üyeleri de Oy çokluğu ile Fındıklı halkının ortak duygusunu temsil edecek ve Emperyalizme karşı çıkışın ve Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin ilk adımının 100.yılında , Cumhuriyetimizin kurucusu ATATÜRK'ün adını parka vermiştir.   Fındıklı Belediyemiz aynı zamanda Fındıklı Belediyesi tabelalarına T.C. yazısını da eklemiştir. Merak ediyor ve soruyoruz "ATATÜRK " ismi ne zamandan beri " KAMUYA ZARARLI " olarak görülmeye başlanmıştır.   Fındıklı Belediyemiz , Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün isminin yer aldığı "100.YIL ATATÜRK PARKI " tabelasını PARKA asmıştır.   HİÇ KİMSE HALKIN İRADESİNİN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR.   Asılan TABELALAR HİÇ BİR ŞEKİLDE İNDİRİLMEYECEKTİR . BU KONUDA GERİ ADIM ATILMAYACAKTIR. "ATATÜRK " adını "KAMUYA ZARARLI " gören anlayışa teslim olmayacağız..   SALTUK DENİZ CHP RİZE İL BAŞKANI

"ATATÜRK " adını "KAMUYA ZARARLI" GÖREN ANLAYIŞA TESLİM OLMAYACAĞIZ....


Fındıklı Belediye Meclisi 08.07.2019 tarih meclis oturumunda 8 Evet 3 Hayır oyu ile (1 AKP 'li meclis üyesi katılmadı) "FINDIKLI MİLLET BAHÇESİ" ismini "100.YIL ATATÜRK PARKI" , "FINDIKLI MİLLET KIRAATHANESİ " ismini" KAZIM KOYUNCU KÜLTÜR VE SANAT EVİ" olarak değiştirilmesi kararı almıştır. Alınan karar Fındıklı Kaymakamlığı tarafından KAMU YARARI GÖRÜLMEDİĞİNDEN ONAYLANMAYARAK iade edilmiştir.
 

Millet Parkı, seçime dönük siyasi bir söylemin ifadesidir. Fındıklı Belediyesi borçlandırılarak yapılmıştır. 31 Mart 2019 tarihinde seçilen Fındıklı Belediye Meclisinin üyeleri de Oy çokluğu ile Fındıklı halkının ortak duygusunu temsil edecek ve Emperyalizme karşı çıkışın ve Bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin ilk adımının 100.yılında , Cumhuriyetimizin kurucusu ATATÜRK'ün adını parka vermiştir.
 

Fındıklı Belediyemiz aynı zamanda Fındıklı Belediyesi tabelalarına T.C. yazısını da eklemiştir.
Merak ediyor ve soruyoruz "ATATÜRK " ismi ne zamandan beri " KAMUYA ZARARLI " olarak görülmeye başlanmıştır.

 

Fındıklı Belediyemiz , Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün isminin yer aldığı "100.YIL ATATÜRK PARKI " tabelasını PARKA asmıştır.
 

HİÇ KİMSE HALKIN İRADESİNİN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR.
 

Asılan TABELALAR HİÇ BİR ŞEKİLDE İNDİRİLMEYECEKTİR . BU KONUDA GERİ ADIM ATILMAYACAKTIR.


"ATATÜRK " adını "KAMUYA ZARARLI " gören anlayışa teslim olmayacağız..
 

SALTUK DENİZ
CHP RİZE İL BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi