Rize'de araç dereye uçtu

Rize 05.07.2019 - 20:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2467+ kez okundu.
 

Rize'de araç dereye uçtu

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Rize-Erzurum karayolunun Demirkapı Köyü mevkiinde meydana geldi. İspir ilçesinden Rize’ye gitmekte olan Seyfi Karadeniz(65)yönetimindeki 53AP506 plakalı Kamyonet yolun çakıllı olması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek dere kenarına yuvarlandı. Araçta bulunan 3 kişiden sürücü Seyfi Karadeniz hafif yaralandı. Kazazedeler İDAK(İkizdere Arama Kurtarma), Jandarma ve 112 ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulanslara teslim edildikten sonra İkizdere Sağlık Merkezinde kontrolleri yapıldı. Hafif yaralı sürücü Rize devlet Hastanesine kontrol amaçlı gönderildi. Karayolunda dökülen asfaltın kaliteli olmadığından yakınan sürücüler böyle giderse yolda daha çok kaza olabileceğini söyleyerek Karayolları ekiplerinin tedbir almasını istediler.

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Rize-Erzurum karayolunun Demirkapı Köyü mevkiinde meydana geldi.


İspir ilçesinden Rize’ye gitmekte olan Seyfi Karadeniz(65)yönetimindeki 53AP506 plakalı Kamyonet yolun çakıllı olması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek dere kenarına yuvarlandı. Araçta bulunan 3 kişiden sürücü Seyfi Karadeniz hafif yaralandı. Kazazedeler İDAK(İkizdere Arama Kurtarma), Jandarma ve 112 ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulanslara teslim edildikten sonra İkizdere Sağlık Merkezinde kontrolleri yapıldı. Hafif yaralı sürücü Rize devlet Hastanesine kontrol amaçlı gönderildi.


Karayolunda dökülen asfaltın kaliteli olmadığından yakınan sürücüler böyle giderse yolda daha çok kaza olabileceğini söyleyerek Karayolları ekiplerinin tedbir almasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi