Rize'de Araç Dereye Uçtu

Rize 16.05.2019 - 16:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2600+ kez okundu.
 

Rize'de Araç Dereye Uçtu

Rize'de Araç Dereye Üçtü Rize'nin ikizdere ilçesine bağlı Cimil köyünden ilçeye gelirken Tron mevkiinde Cimil deresine düşen özel otomobilin sürücüsü ve plakası tespit edilemedi. Toprak yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle dereye düşen aracın kime ait olduğu plakaları sökülmüş olduğu için tespit öğrenlemezken  olayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi. Maddi hasar meydana gelen araçta yaralı ve can kaybının olmadığı belirtildi.

Rize'de Araç Dereye Üçtü


Rize'nin ikizdere ilçesine bağlı Cimil köyünden ilçeye gelirken Tron mevkiinde Cimil deresine düşen özel otomobilin sürücüsü ve plakası tespit edilemedi.


Toprak yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle dereye düşen aracın kime ait olduğu plakaları sökülmüş olduğu için tespit öğrenlemezken  olayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi.


Maddi hasar meydana gelen araçta yaralı ve can kaybının olmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi